Cautare

4268 de rezultate pentru "www vanzariimobiliare ieftine craiova ro" (2.65 secunde)
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar.
Imensul pavilion expozitional va costa 80 de milioane de lei, din care Primaria Craiova trebuie sa aloce 50 de milioane.
Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an. Intr-o asemenea situatie se afla si Vasile F., care a mers marti la unul dintre ghiseele Directiei de Impozite si Taxe Craiova.
Americanii de la Cooper Standard se vor instala in interiorul uzinei Ford Compania Cooper Standard, cu sediul central in Michigan (SUA), a anuntat zilele trecute ca isi va deschide o unitate de productie la Craiova, unde va produce componente pentru noul autoturism Ford B-Max, care va intra in productie anul viitor la Craiova.
Primaria Craiova nu mai poate emite nici un fel de autorizatie de construire deoarece Planul Urbanistic General al municipiului a expirat, iar altul nou n-a fost facut inca Orasul Craiova se afla intr-o situatie fara precedent.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Fosta jucatoare a Oltchimului a semnat un contract pe sase luni cu SCM Craiova, formatie aflata pe ultimul loc in Liga Nationala Dupa mai multe runde de negocieri, oficialii echipei feminine de handbal SCM Craiova au reusit sa transfere o jucatoare experimentata de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
din Craiova, care a gazduit Memorialul "Marin Bistriceanu", editia a 6-a, competitie care s-a adresat elevilor de clasa a V-a si a VI-a. ... din Craiova, care s-a impus in finala, scor 2-1, chiar in fata echipei scolii organizatoare. ... Craiova - Sc. ... Craiova - Sc.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Situatia Daewoo Craiova ramine inca incerta. Ioan Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, anunta recent ca statul roman negociaza cu partea coreeana preluarea pachetului de actiuni de 51 la suta pe care aceasta il mai detine la Craiova.
La licitatia pentru proiectarea Centrului Multifunctional Craiova nu vor putea participa firmele care deseneaza constructii de acest tip in orasele Vestului.
CE Craiova are probleme de cash-flow.
Dupa ce multe luni piata imobiliara din Craiova a fost inghetata, aceasta da semne de revenire. ... Vesti bune pe piata imobiliara din Craiova. ... Aceasta tendinta a fost observata si de alti reprezentanti ai agentiilor imobiliare din Craiova.
Romanii prefera sa cumpere jucarii foarte ieftine importate din China, dar care pun in pericol, de cele mai multe ori, sanatatea copilului. ... Lipsa jucariilor autohtone de pe piata incurajeaza si importul de jucarii foarte ieftine si de o calitate indoielnica.
Efectul majorarii cotei fixe, corelat cu impunerea unei accize minime va face ca marcile de tigari ieftine sa dispara, iar pe piata isi vor face loc tigarile de contrabanda.
google-analytics.com