Cautare

608 de rezultate pentru "vlad tepes" (6.32 secunde)
Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Risnita, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Catalin Tilea, Eduard Balcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasare si Alexandru Buju.
Vlad Chiriches ii lasa locul lui Eric Bicfalvi. ... 57 Vlad Chiriches are sansa desprinderii pentru Steaua, dar sutul sau, de la 18 metri, trece putin pe langa poarta lui Naumovski.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public.
"Estimam ca vom ajunge la aproximativ 700.000 de vizitatori pe an", a declarat Vlad Dumitru, directorul general al berariei. Vlad Dumitru a mai precizat ca Beraria H este cea mai mare berarie open space din Europa.
Recent, aceste piese au aparut intr-o editie lansata de editura Humanitas, in traducerea lui Vlad Russo si Vlad Zografi. ... Al doilea volum, recent lansat de editura, este cel semnat de Paolo Giordano, intitulat Corpul uman (in traducerea lui Vlad Russo).
Maris Made to Measure este o companie de nisa, 100% romaneasca, fondata in 2012 de Vlad Maris, unul dintre cei mai cunoscuti si mai respectati consultanti de profil. ... Atunci mi-am cumparat si primul sacou, declara Vlad Maris.
In rolurile principale ii veti recunoaste pe Gheorghe Visu, unul din marile nume ale cinematografiei romanesti, si pe mai tanarul sau coleg Vlad Logigan. ... Vlad Logigan, Levent Sali, Gheorghe Visu Joi, 5 iulie - Ora 17:00 - Charleston.
Dintre acestia, 6 sunt nevazatori, ei fiind ajutati la plantare de personalitati publice precum maestrul George Mihaita, tenorul Vlad Mirita, sportivul Ionut "Pitbull" Atodiresei, instructorul international de Kangoo Jumps Diana Stirbu, criticul de moda Iulia Albu, omul de televiziune Diana Munteanu Niculescu si Alex Iordanescu, membru al trupei D-lema.
Pe de alta parte, fostul ministru Vlad Voiculescu a scris pe facebook ca Dragnea, daca va conduce tara asa cum intelege sistemul sanitar, ar putea transforma Romania din Gradina Maicii Domnului in ograda in care a intarcat mutu' iapa.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
Tepes Voda. Sambata seara, a fost chemat, de urgenta, la Patriarhie. Era cam pe la orele 19:30. Acolo il asteptau Emil Boc si Adriean Videanu.
Firma fantoma isi are sediul declarat pe strada Tepes Voda (frumoasa ironie a numelui !) si este patronata de un oarecare Bogdan Voineagu.
Dean Beta (Sportul Studentesc), Adrian Popa II (Chiajna), Sergiu Muth (Gaz Metan Medias), Ionut Rada (Pandurii), Codrut Cioranu (Sportul Studentesc), Andrei Tepes (Ceahlaul), Valentin Lupu (Steaua);
"Asgard", "Nevermind" si "Vino, Tepes!". Phoenix aduce pe scena clubului REPUBLIC si doi invitati speciali: Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie).
Cetatea Poenari a lui Tepes sau 1.480 de trepte pentru o sinucidere din dragoste 5. Cetatea Rasnov si legenda izvorului secret 6.
Unul care-si da ouale la numarat, altul care se crede marinarul Tepes, care va umple tara de ce altceva decat tepe, altul care striga "Jos mafia!” si altele asemenea.
Presedintele Basescu si-ar pastra imaginea de tepes, de mare si unic luptator impotriva balaurului coruptiei, iar Guvernul ar avea pretextul de a demisiona in doua rinduri pentru declansarea alegerilor anticipate.
Cu regret ii informez pe paranoicii care se regasesc in randurile de mai sus ca un astfel de portret poarta alte nume, in afara celui de "bun roman": in general cam opusul acestei sintagme. Mai strigati-l, frate, pe Tepes, poate i se face mila, totusi...
Tepes Voda dinspre bd. Pache Protopopescu catre sos. Mihai Bravu. Cand a ajuns la intersectia cu str. Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Skoda Octavia, condus de I.
google-analytics.com