Cautare

607 de rezultate pentru "vlad tepes" (2.83 secunde)
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Gheorghe Vlad Nistor, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... dr.Laurentiu Vlad, Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti;
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
M-am apucat sa pictez din 2008!", ne-a spus Gabriela Vlad, economist de profesie. ... In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita. ... Mai am ca pietre rodonit, coral si onix, ne-a spus Karmen Vlad.
In urma cu doi ani, primarul Constantin Vlad a sesizat ca vecinii dealului Curmatura isi maresc in fiecare zi curtile, extinzandu-se peste depozitul fosilifer.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Doar teoretic, pentru ca practic Adrian Vlad abia a primit hartiile de angajare, urmand ca luni primarul Tudorel Calapod sa convoace o sedinta prin care sa ii indice adjunctului sau cu cine va lucra in primarie.
Tot cu ocazia sedintei din data de 10 ianuarie, viceprimarul Adrian Vlad va primi mai multe atributii, dupa ce initial primarul il insarcinase cu...
PC intentioneaza sa organizeze duminica o contramanifestare la marsul GayFest, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, deputatul conservator Vlad Hogea.
PC considera ca "guvernul din umbra" al PD-L este format din oameni cu "zero credibilitate" si seamana cu o "oaste de stransura din Evul Mediu", a declarat, marti, vicepresedintele PC Vlad Hogea, enumerandu-i in acest sens pe fostii ministri Valeriu Stoica si Mihail Hardau, dar si pe Elena Udrea.
Nu la fel a reactionat fostul premier moldovean Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat de la Chisinau, care face parte, impreuna cu PDL din Partidul Popular European.
Cristian Pantazi) Colecta publica de bani initiata de guvernul Ciolos la propunerea fostului ministru Vlad Alexandrescu pentru cumpararea sculpturii Cumintenia Pamantului a fost un esec major.
Cel dintai administrator cu "bila neagra" este Gheorghe Vlad, de 58 ani, din Constanta, administratorul S.C. "Vlad Construct Industrial". In martie 2006, Gheorghe Vlad a cumparat, de la firma "Riadenil", piese si accesorii auto in valoare de 195 milioane lei.
In ceea ce priveste discriminarea din domeniul medicamentelor, Anca Vlad, vicepresedinte al AOAR, acuza monopolul unor firme straine asupra licitatiilor produselor distribuite in spitale pentru vindecarea diabetului si SIDA.
In cadrul parteneriatelor, statul ar putea concesiona pe anumite perioade de timp, aceste terenuri, pentru dezvoltarea de locuinte, in special", a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn. ... Sustinand investitiile locale, promovam Romania si atragem fonduri catre administratii, fara a fi consumatori de bani publici", a declarat Vlad Vlasceanu, Directorul tIMOn.
Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare. ... Campionatul National s-a desfasurat intr-un mall din Buzau, un loc neinspirat, dupa cum spun antrenorul Vasile Fintina si pugilista Anca Vlad.
google-analytics.com