Cautare

505 de rezultate pentru "veres silviu gavril" (3.53 secunde)
Gavril Mirza: ... Dan COMAN) Aproape 300 de locuitori ai comunei Bosanci au participat la o intalnire electorala cu senatorul PSD Gavril Mirza, care candideaza din partea USL pentru un post de deputat in Colegiul nr.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Veres Ferenc din Sfantu Gheorghe participa zilele acestea la targul organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taranului Roman.
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Silviu Manastire a avut pe lita si alti doi presedinti:
Silviu Vasilache are doua dosare pe cap Cel de-al treilea invinuit este ziaristul Silviu Vasilache.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
PNL, gata sa-l primeasca Surse din PDL au confirmat pentru De Ce News ca Silviu Prigoana va demisiona din Partidul Democrat Liberal. ... Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate.
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro. Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor.
Ioan Silviu Batariuc este prezent impreuna cu sotia sa, Roxana, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Doi tineri, Despina Gabriela Gheorghiade si Silviu Bratu de la firma Ela Boutique (accesorii dama, decoratiuni si handmade) au participat de Rusalii la targul traditional organizat in Parcul Kiseleff.
Silviu Batariuc participa in acest week-end la targul traditional organizzat in curtea MTR. ... Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON, ne-a spus Silviu Batariuc.
Sotii Ioan Silviu si Roxana Batariuc fac arta pentru suflet.
Silviu Prigoana a trecut la masuri drastice. ... Silviu Prigoana (51 ani) a avut joi o zi plina. ... Acolo, a incercat sa mute domiciliul baietilor, insa instanta nu a fost de acord”, ne-a declarat Silviu Prigoana.
google-analytics.com