Cautare

302 de rezultate pentru "vama" (8.79 secunde)
"Am pus punct discutiilor pentru ca eram in vama. I-am spus ca vine delegatia de ucrainieni si nu mai pot vorbi.
- Corespondentul Agentiei nationale de presa Agerpres la Chisinau, Gabriel Apetrii, nu a putut sa intre pe teritoriul Republicii Moldova, jurnalistul fiind intors de la vama Sculeni din cauza ca nu a prezentat un document care sa ateste ca nu este infectat cu HIV/ SIDA.
• 15 oct 2007 - Ministrul roman de Externe solicita, la reuniunea CAGRE, presedintiei portugheze si CE sa transmita autoritatilor de la Chisinau ca un comportament precum cel de la vama Leuseni este inadmisibil si il convoaca la MAE pe ambasadorul R.
Acest proiect va cuprinde implicarea Politiei de Frontiera, Vama, Politia nationala si nu in ultimul rand Politia Port, astfel incat toate aceste structuri, in colaborare, sa monitorizeze toate activitatile din port.
Solicitat sa faca nominalizari, el i-a indicat pe Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea si pe Tanasescu “de la Vama“ si a adaugat ca “sunt mai multi“.
O parte din colegii constanteni ai ministrului spun ca acesta era foarte bun negociator in comertul cu scutiri de vama.
Astfel, in zona Olimp-Vama Veche au fost dezafectate 17 constructii, dintr-un total de 18, in Costinesti - toate constructiile din lemn si stuf au fost dezafectate din toamna anului 2004, in zona Eforie Nord-Eforie Sud dintr-un total de 19 constructii au fost dezafectate 18, in Constanta plaja este libera inca din toamna anului 2004, iar in zona Mamaia-Navodari dintr-un total de 89 de constructii au fost dezafectate 77.
Guvernul a hotarat ieri ca Garda Financiara si Autoritatea Nationala Vamala (ANV) sa fie transferate din subordinea Autoritatii Nationale de Control, in subordinea Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Astfel, pentru introducerea gazului in Barsau, Certeze, Doba, Dorolt, Lazuri, Livada, Micula, Orasu Nou, Sanislau, Ciumesti, Vama si Tasnad vor fi alocate 5,23 milioane de euro.
Numai zilele acestea, la Vama Negru Voda, lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit intr-un automarfar aflat in tranzit din Bulgaria catre R.
"Bubele" litoralului romanesc - explicatia migratiei turistilor catre bulgari Ca o dovada a "minunilor" "intre satisfacator si bine" -cum caracteriza ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, situatia de pe litoral - trebuie precizat ca politistii de la Vama Veche sustin ca peste o mie de turisti au trecut granita spre statiunile bulgaresti in mai putin de 24 de ore, interval in care nici macar o singura persoana nu a intrat in Romania.
Aceasta realitate catastrofala privind viitorul litoralului romanesc dintre Midia si Vama Veche, putin recunoscuta la nivel oficial, i-a facut pe edilii Sulinei sa-si indrepte atentia asupra "minei de aur” care se intinde la cca.
Urmare a deciziei, soferii nu mai trebuie sa prezinte la vama documente suplimentare de asigurare, Cartea Verde fiind inclusa in polita RCA.
„Poate este vorba de o anumita categorie de functionari publici, poate este vorba de vama. Sunt zone in care, intr-adevar, stim ca este coruptie.
Dar, odata cunoscuta, permite o mai corecta citire a traseului, a punctelor de vama de pe drum, a bilelor de diverse culori colectate, a proportiilor dintre ele.
Astfel, in cele doua zile de festival vor urca pe scena Vama, Pasarea Rock, Antract, Nicu Alifantis,Taxi,Florin Chilian si Alexandru Andries.
In ceea ce priveste PNG-ul, la nivel local partidul "marca" Gigi Becali are, relativ, un numar important de sustinatori - 200 de mangalioti, alaturi de circa alti 800 de localnici din Vama Veche, Limanu, 2 Mai, Costinesti si alte mici comune si sate din jur, sunt inscrisi pe listele "filosofului practician".
‘‘ De la Vama Veche pana la Sulina, 55 la suta din capacitatea turistica de cazare a tarii se afla pe litoral, dar functioneaza doar doua luni si jumatate, pe an.
Smiley, Lordana, Antonia, Delia, Alex Velea, Vama, Aurelian Temisan, dar si din zona muzicii populare, Irina Loghin si Maria Carneci.
Dupa sosire, ea a trecut pe la cei doi, facandu-si, cu aceasta ocazie, un consult de rutina, dupa care a mers la Vama Veche unde a gasit un loc sa faca plaja singura.
google-analytics.com