Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu mangu" (2.66 secunde)
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet. ... La capitolul proiecte, Valeriu Lazarov spunea ca vrea sa isi extinda business-ul in domenii precum new media si televiziune pe internet. ... Nu vrem sa ne precipitam", a declarat Valeriu Lazarov, in interviul amintit.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica face un apel la refacerea Aliantei D.A., avertizand PNL ca PSD nu urmareste decat dezbinarea dreptei. ... • Valeriu Stoica: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA: ... • VALERIU STOICA:
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
Valeriu Zgonea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor Liderului grupului deputatilor PSD, Valeriu Zgonea, a fost ales marti, cu 161 de voturi pentru, presedinte al Camerei Deputatilor, in cadrul unei sesiuni extraordinare a Camerei inferioare a Parlamentului.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica a prezentat ieri un proiect pentru stabilirea strategiei de alcatuire a unei platforme politice liberal-populara. ... Proiectul sustinut de Valeriu Stoica isi aroga o responsabilitate majora. ... Valeriu Stoica a precizat care sunt, in viziunea sa, etapele si principiile realizarii unei astfel de fuziuni.
Inca o zi agitata in PNL, si tot fostul presedinte liberal Valeriu Stoica pare sa fi dat tonul si de aceasta data.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, a catalogat grupul Patriciu-Tariceanu-Olteanu drept "coloana a cincea" a PSD in PNL, care actioneaza pentru discreditarea acestui partid.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Provocat de presa, fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, l-a acuzat ieri pe omul de afaceri Dinu Patriciu de "performanta" de a-i dezbina pe liberali si de a face din PNL partidul sau de buzunar.
Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. ... Valeriu Turcan si-a continuat studiile in strainatate, mai intai la Londra, apoi in Leeds, unde si-a luat masteratul in comunicare internationala.
Valeriu Zgonea cere modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor PSD cere modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor pentru introducerea unor prevederi mai stricte privind prezenta parlamentarilor la lucrarile Camerei. Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea spune ca una dintre cele mai importante schimbari se refera la asigurarea cvorumului pentru sedintele in plen.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
Elocvent in contextul dat, daca se poate spune asa, a fost comentariul lui Valeriu Stoica… P.H.: Valeriu Stoica sa nu uite ca este un simplu membru in PNL si ca a facut cel mai jenant gest politic atunci cand a incheiat alianta cu PSD in 2001.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
Valeriu Stoica a fost exclus aseara din Partidul National Liberal de catre organizatia Sectorului 5, din care facea parte. ... Presedintele organizatiei a declarat ca membrii filialei au8 incercat sa-l convinga pe Valeriu Stoica sa-si dea demisia, dar acesta a refuzat.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, a fost exclus miercuri din partid de organizatia sectorului 5, cu sapte voturi pentru, unu impotriva si o abtinere.
In schimb, toate tunurile s-au indreptat spre Valeriu Stoica. ... Conditii pentru dialog Propunerile pentru dialog si reconciliere n-au fost prea bine primite, nici de Theodor Stolojan nici de Valeriu Stoica.
Liderul liberal-democratilor, Valeriu Stoica, a explicat ca marele castigator din aceasta batalie e justitia din Romania, chiar daca, la prima vedere, castigatorul ar parea PLD.
El a mentionat ca, atunci cand ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca pretul alimentelor nu va creste, a actionat ca "un om politic", iar cand a afirmat ca va creste a actionat ca "un ministru".
'De ce crede Valeriu Stoica ca s-ar putea sa existe "momente mai tensionate" in PDL' Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica a declarat miercuri la Radio France International ca se asteapta la momente tensionate in partid in perioada urmatoare, dar crede ca ele nu vor pune in pericol unitatea acestuia.
google-analytics.com