Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (2.69 secunde)
Pana la momentul actual Ministerul Finantelor Publice nu si-a numit un reprezentant in Consiliul de Administratie (CA) al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta (CN ACN) a declarat pentru "Replica" Valentin Zeicu (foto) directorul general al acestei companii si totodata membru al respectivului consiliu.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
Nu din cauza unei pensionari, ci a unei demisii, dupa ce comisarul-sef Valentin Tanasie a renuntat la functie subit - chiar in ziua pensionarii lui Bica - si s-a intors in randul politistilor de la Crima Organizata.
Seful statului a semnat, de asemenea, decretele pentru numirea lui Otilian Neagoe in functia de vicepresedinte al Consiliului Concurentei, a lui Mircea Valentin si Dan Ionescu in functiile de consilieri de concurenta, membri ai Plenului Consiliului Concurentei.
Moldova, afirma ca adjunctul ministrului moldovean de Interne Valentin Zubic i-a propus sa acuze Romania de implicare in protestele de la Chisinau pentru ca fiii lui sa scape de cercetarea penala.
Secretarul de stat Valentin Iliescu, reprezentant al Executivului in plen, a aratat ca proiectul de lege a fost adoptat de Camera Deputatilor in regim de urgenta, astfel ca punctul de vedere al Guvernului nu a fost elaborat.
Bugetarii vor fi dati afara si apoi reangajati Ieri, secretarul de stat din Ministerul Muncii, Valentin Mocanu, a explicat, dupa discutiile cu partenerii sociali, ca maine se va adopta o Hotarare de Guvern (HG) care va aduce o serie de precizari privind aplicarea Legii unice de salarizare.
Secretarul de stat in relatia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a cerut, luni, in plenul Camerei Deputatilor, respingerea Ordonantei emise in 2008 de Guvernul Tariceanu privind dotarea cu calculatoare tip desktop a unitatilor in care se desfasoara invatamantul liceal si profesional de stat.
Astfel, Valentin Cosereanu, fost director si actual cercetator in cadrul institutiei, a fost chemat in instanta pentru recuperarea unui prejudiciu estimat la 89.903 lei.
Inpolitics publica articolul 'Valentin Nicolau: ... 'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
Mihai Capra, Olimpiodor Antonescu, Petre Toba, Dan Valentin Fatuloiu si Liviu Popa sunt sefii din Ministerul de Interne care isi vor prezenta demisiile, potrivit NewsIn.
Secretarul de stat din MAI, Dan Valentin Fatuloiu, a confirmat ieri ca a cerut demisia sefului IGPR, chestorul Petre Toba. ... A schimbat procedurile, iar acum avem mai multi oameni in birouri decat in strada si platim pentru asta", a declarat Dan Valentin Fatuloiu in interviul acordat NewsIn.
Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Blogul lui Valentin Nicolau: Opozitia rahitica Opozitia pare vlaguita de inactivitate. Arata cum se comporta, precum grupa mica: se balbaie, e "sparioasa" si mofluza, mai mult se ascunde de bau-bau decat ii sare in fata sa-l sperie, fuge in loc sa puna pe fuga.
Secretarul de stat Valentin Iliescu, seful Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, a declarat in luarea sa de cuvant ca Guvernul va sustine proiectul de revizuire a legii fundamentale.
Parlamentarii PDL de Caras-Severin il urmeaza pe Sorin Frunzaverde, insa nu toti primarii de orase vor pleca din partid Toti cei trei parlamentari democrat-liberali de Caras-Severin - Iosif Secasan, Valentin Rusu si Gheorghe Hogea - il vor urma de Sorin Frunzaverde.
Valentin Nicolau) Prea a mers usor. Prea s-au legat toate si, in aceeasi zi cu motiunea, Basescu l-a si nominalizat pe Victor Ponta.
Aproximativ 700 de delegati participa, sambata, la Congresul Extraordinar al PRM de la Alba Iulia, unde pentru functia de presedinte al partidului au candidat Gheorghe Funar, Corneliu Ciontu si Stefan Valentin Varga., ultimul autopropunandu-se in timpul lucrarilor.
• Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei • Dacian Ciolos, Prim-Ministru, Guvernul Romaniei • Mugur Isarescu, Guvernator, Banca Nationala a Romaniei • Ionel Valentin Vlad, Presedinte, Academia Romana 12:00 - 12:15 Pauza de cafea 12:15 - 13:15 Cum deblocam impreuna potentialul economic al Romaniei?
google-analytics.com