Cautare

673 de rezultate pentru "valentin burada" (3.14 secunde)
"Stiu ca vine domnul ministru, dar eu sunt in concediu", ne-a declarat, degajat, Valentin Zeicu, directorul general al Canalelor Navigabile. ... - ieri, 2 mai a.c.)", a mai precizat Valentin Zeicu, iar la insitenta noastra a "dezvaluit" chiar si destinatia vacantei sale alaturi de sotie si mai multi prieteni:
Presedintele organizatiei Constanta a Partidului Socialist Roman, Valentin Adem, se afla astazi la Tecuci, pentru a-i ajuta pe sinistratii galateni, nenorociti saptamana trecuta de furia apelor. ... Valentin Adem se afla in fruntea unui partid care incearca sa reinventeze socialismul romanesc.
Impozitul forfetar, marea disputa Noul guvern, instalat de aproape sase luni, nu a facut mare lucru pentru mediul de afaceri, spune vicepresedintele Consiliului National al Intreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Valentin Cristea.
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Craioveanul Valentin Melusel ruleaza anual sume de ordinul miliardelor de lei comercializand echipament hidraulic. ... De profesie inginer, Valentin Melusel a lucrat in cercetare 24 de ani. ... Inventator medaliat la Geneva Pasiunea lui Valentin Melusel nu s-a oprit insa aici.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
Angajatii companiei de stat Radionav - companie ce asigura telecomunicatiile navale in zona de competenta a tarii noastre din Marea Neagra - si-au primit salariile dupa cateva luni de neplata a retributiilor lunare, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, considera ca prin cresterea salariilor consumul va fi mentinut la un nivel ridicat, iar acest lucru este singura salvare a economiei romanesti. Economistul sef al Bancii Nationale, Valentin Lazea, apreciaza ca doar cresterea salariilor va duce la avansul economiei.
Atacantul Valentin Lemnaru continua pasa proasta de la finalul anului trecut, nereusind sa inscrie din septembrie 2011 Responsabil cu golul in atacul pandurilor, Valentin Lemnaru a uitat sa mai marcheze.
Din ziuaconstanta.ro aflam detalii despre Valentine's Day si despre legenda Sfantului Valentin. Azi, 14 februarie, se sarbatoreste Sfantul Valentin-Ziua indragostitilor. ... In Slovenia un proverb spune ca Sfantul Valentin aduce cheile radacinilor, asa ca pe 14 februarie plantele si florile incep sa creasca.
pe Valentin Dinca, reprezentant Fiesta Food respectiv sotia lui. ... baclavaua cu visine si baclavaua cu nuca si ciocolata", ne-a spus Valentin Dinca, reprezentant al firmei Fiesta Food. ... Vin si turisti straini la targurile la care participam", a mai spus Valentin.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
La standul lui Valentin Dinca de la Dulciuri traditionale Romania-Turcia-Siria de la targul traditional din curtea MTR, gasiti si paine neagra cu seminte, paine cu malai - la 2 RON 100 de grame, placinta cu varza si spanac - la 10 Ron, suberek cu vita - la 12 Ron, placinta cu branza si marar - la 10 Ron.
Cele 100 de persoane ramase in sala dupa prima faza a alegerilor, care a durat mai bine de sapte ore, au optat pentru consilierii locali Ionut Stroe si Lucian Mincu, Cristian Burada si Minel Veghea.
Sapte vin din partea proprietarilor persoane fizice si una din partea unei asociatii de proprietari din cartierul Valea Rosie", a precizat Cristian Burada, inspector teritorial sef al ITC Craiova.
Nu se stie daca din acest dosar sau din alte surse a aparut informatia potrivit careia casa de amanet Garant, de pe strada Theodor Burada, adaposteste o adevarata comoara, cert este ca anchetatorii au ramas interzisi cand au realizat peste ce au dat.
Burada Ovidiu Silviu (21 de ani), cel care a organizat violul in grup, a primit 8 ani si 4 luni de inchisoare, Burlacu Paul Andrei (28 de ani) - 7 ani, Avadanei Silviu (22 de ani) - 7 ani, Bolboceanu Petrica (23 de ani) - 7 ani, Boicu Ionut Bogdan - 5 ani si 8 luni si Rotaru Alin Dumitru (19 ani) - 5 ani si 8 luni, potrivit adevarul.ro.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Stelian Dutu confirma ca Valentin Zeicu va trece la PD Partidul Conservator nu este intr-o forma tocmai buna in judetul Constanta. ... Astfel, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, a declarat ca "Valentin Zeicu este in PD, cel putin asa am stabilit de acum aproximativ zece zile".
Un alt sef de institutie descentralizata, insa doar pe jumatate democrat este Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile si fost membru PC.
google-analytics.com