Cautare

284 de rezultate pentru "tutun" (2.98 secunde)
Probabil ultimul de pe lista se intreaba si la aceasta ora cum de nu l-au votat o treime dintre pedelistii din sectorul 1, desi i-a regalat in ultima zi de campanie cu tutun fin de lulea si rechin islandez.
Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse.
In acest context, exista initiativa elaborarii unui document strategic, Carta Alba a Consumului de Tutun in Romania- context si solutii 2014-2020, care sa articuleze in mod clar un plan de actiune pentru controlul tutunului in Romania.
349 din iunie 2002 privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor de tutun gasim, printre altele, date care subliniaza ca fumatul este un obicei nociv pentru sanatate.
Itele industriasilor au mai fost incurcate si de cursul de schimb valutar Pentru 14% dintre cei intrebati, evolutia cursului de schimb are o influenta nefavorabila asupra activitatii, aceasta facandu-se mai simtita in ramurile chimie, prelucrarea cauciucului si a maselor plastice, textile, confectii, pielarie si incaltaminte, prelucrarea petrolului, cocsificarea carbunelui si tratarea combustibililor nucleari, alimentara si produse din tutun.
De altfel, trebuie spus ca autoritatile au negociat cu reprezentantii FMI majorarea accizelor la uleiuri minerale, tutun si alcool cu trei luni mai devreme fata de termenul initial.
De altfel, trebuie spus ca autoritatile au negociat cu reprezentantii FMI majorarea accizelor la uleiuri minerale, tutun si alcool cu trei luni mai devreme fata de termenul initial.
Principalele probleme ridicate de senatori s-au referit la modalitatea de impozitare in cazul unei mosteniri dobindite, precum si la faptul ca marirea accizelor si a preturilor in special la tutun, alcool si carburanti va stimula fenomenului contrabandei.
Pe segmentul marfurilor nealimentare, care s-au scumpit in ansamblu cu 0,3%, cele mai mari cresteri de preturi au fost la carti, ziare si reviste (2,3%), tutun si tigari (0,7%), si masini de aragaz, butelii (0,8%).
La 1 aprilie, romanilor li s-a reamintit din nou ce inseamna "aliniere " preturilor, pentru ca prin majorarea accizelor la o serie de produse, precum carburanti, tutun, alcool, preturile au sarit in aer.
Principalele produse importate au fost tigari si tutun (57,5 milioane de euro), carne de porc (49,7 milioane de euro), citrice si banane (27,6 milioane de euro), zahar (22,7 milioane de euro) si preparate alimentare (18,9 milioane de euro).
Guvernatorul a precizat ca, daca la carburanti, tutun si alcool, preturile au atins un nivel apropiat de cel din Uniunea Europeana, se vor mai produce cresteri de preturi la gazele naturale, energia electrica si termica.
Ceea ce a mai atras atentia comisarul-sef Cucu este si faptul ca, desi exista tentatia unor astfel de produse datorata pretului redus, cei care le prefera trebuie sa fie atenti intrucat tigarile de contrabanda pot fi foarte vechi si cu tutun de calitate indoielnica.
Astfel, au fost depistate peste 600 de timbre false care urmau sa fie folosite la marcarea tigaretelor si a produselor din tutun.
Sectoarele economice „vulnerabile“ Cele mai „vulnerabile“ sectoare economice unde se intalnesc cele mai multe cazuri de spalari de bani sunt comertul intern prin contrabanda cu produse petroliere, cafea, tutun, precum si sectorul financiar cum ar fi, de pilda, rambursarile ilegale de TVA de la organele fiscale si evaziunea fiscala.
Painea, mai amara si mai scumpa Saptamana trecuta, Federatia nationala a sindicatelor din agricultura, alimentatie, tutun si servicii conexe, Agrostar, anunta printr-un comunicat ca painea se va scumpi cu 10% in urmatoarele doua luni din cauza inundatiilor, dar si din cauza greselilor de politica agricola.
Cele mai mari salarii nete sunt înregistrate în activitatea de intermedieri financiare, 24.572.147 de lei, fabricarea produselor din tutun, 16.021.451 de lei, transporturi aeriene, 15.720.841 de lei, în domeniul asigurarilor si caselor de pensii, 14.772.644 de lei, si în industria de prelucrare a titeiului, cocsificarea carbunelui si tratarea combustibililor, 14.684.290 de lei.
De asemenea, vor fi reglementate si pietele pentru carne de porc, carne de pasare, oua, carne de bovine, carne, lapte, lana, lapte, plante textile, plante medicinale si aromatice, tutun, flori si plante ornamentale.
Alcoolul si tigarile, de patru ori mai scumpe Nu acelasi lucru se poate spune despre cresterea accizelor pentru tutun si alcool.
„Mediul de afaceri la care ne referim trebuie sa fie completamente bulversat pentru ca avem evaziune fiscala in alcool, tutun, evaziune cu produse petroliere, jocuri de noroc“, a afirmat Vladescu.
google-analytics.com