Cautare

284 de rezultate pentru "tutun" (4.36 secunde)
Folosirea tigarilor electronice si a dispozitivelor de vapat tutun ar putea fi interzisa in spatiile inchise. ... Initiatorii acestui proiect invoca studii recente care demonstreaza pericolul grav de sanatate la care se expun consumatorii prin folosirea acestor dispozitive electronice pentru tutun.
Premierul a adaugat ca reprezentantul industriei de tutun la care a facut referire seful statului este Peter Imre, despre care premierul afirma ca este „vechi prieten de peste 12 ani“, cu care i se „intampla“ sa joace table pe plaja.
Sondajele sociologilor arata ca, in perioada de criza, romanii nu sunt dispusi sa faca rabat la cheltuielile pentru mancare, alcool sau tutun, si declara ca ar reduce in primul rand bugetul pentru imbracaminte si accesorii vestimentare, in procent de 46%.
Vestea proasta pentru fumatori este ca taxa pe viciu ramane neschimbata, iar banii obtinuti din marirea preturilor la tutun si alcool vor fi folositi pentru investitii in infrastructura spitalelor.
In aprilie 1986, Simone de Beauvoir e internata la spital, in stadiu critic, cu inima slabita de alcool si tutun.
Din atelier venea miros proaspat de lemn rindeluit care se amesteca cu mirosul dulceag al frunzelor de tutun puse la uscat si al strugurilor copti.
De remarcat langa localul Primariei Cazinoul lui Tiliuca, proprietar al unui Depozit de tutun, el insusi editor al mai multor carti postale cu imagini din Calarasi.
"daca e viciu, adica prostie, asta e, o platim", a fost parerea consilierului local municipal PD Danut Moisoiu, cunoscut drept fumator inrait. Atat de inrait, incat nu va renunta la tutun nici din cauza scumpirii, nici din cauza problemelor la gat.
alcool, cafea, cacao, ciocolata, ceai negru, cola, zahar alb si produse fine de cofetarie, praf de copt, bicarbonat, paine alba, branzeturi fermentate, ciuperci, condimente iuti si tutun.
Daca gravida nu a avut rubeola sau nu a fost vaccinata impotriva acesteia, necesita un consult de specialitate si vaccinare inaintea sarcinii - folosirea anumitor medicamente, cum sunt diazepamul, corticosteroizi, fenotiazine sau alte medicamente pentru afectiuni gastrointestinale - utilizarea de droguri ilegale (inclusiv cocaina) - consumul de alcool - consumul de produse din tutun, in special fumatul - expunerea la temperaturi extrem de scazute sau zone insuficient oxigenate, la altitudini inalte - creste riscul defectelor congenitale la fatul a carui mama are diabet sau fenilcetonurie.
Nu mai vorbesc de faptul ca sunt nefumator si antifumator declarat, abia daca pot tolera mirosul de tutun. Am cazut pe scari.
Receptivitate Este foarte bun pentru canalizarea energiilor, la renuntarea la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependentelor (ametistul ajuta dependentii de tutun, de mancare, de alcool, daca este special programat pentru renuntarea la dependenta), la realizare profesionala, succes in cariera, la obtinerea unei suprematii in fata sexului opus.
Organizarea stricta pusa in scena nu i-a impiedicat insa pe delegati sa migreze in masa pe holurile generoase (ca spatii) ale Pavilionului respectiv, potolindu-si foamea, setea sau nevoia de tutun si de sociabilitate.
taxe suplimentare de 5% pentru comertul de tutun, alcool si jocuri de noroc, cota din incasarile Fondului Proprietatea sau chiar constituirea unui nou fond de solidaritate.
Este vorba de bere, vin, tutun, energie electrica, iahturi si ambarcatiuni care depasesc opt metri. Vom ajunge iar, ca pe timpul lui Ceausescu, ca sa fie un lux o ceasca de cafea?
In aceasta parte a orasului risti sa devii dependent de tutun deoarece numai la traversarea strazii Numa Pompiliu auzi, de cel putin zece ori, intrebarea care ar putea deveni cu mare usurinta o caracterizare a locului:
devansarea programului de crestere a accizelor la tutun si alcool; majorarea taxelor pe jocurile de noroc; scutirea angajatorilor timp de trei luni de plata contributiilor pentru indemnizatiile de "somaj tehnic" (textul este neclar si genereaza dificultati in aplicare);
"Am adoptat marti o OUG pentru a combate evaziunea fiscala in ceea ce inseamna comertul cu cereale, produse de panificatie, alcool, tutun, titei.
Lumini, culori, claxoane, esente de cucoana amestecate cu tutun, baloane, ici-colo cosuri de gunoi, pietris si voie buna. M-am lasat purtata de freamat pe treptele inalte, murdare si sparte sub greutatea pasilor.
Liderul Consiliului National al PSD s-a intrebat retoric de ce organele de urmarire penala nu au desfasurat operatiunile concomitent in toate punctele vamale si de ce nu s-a "inceput" cu vama Constanta sau Vama Bucuresti "unde se intra cu tancuri petroliere si tiruri cu produse alimentare, tutun, etc., iar "bugetul" nu este doar de ordinul unei galeti".
google-analytics.com