Cautare

284 de rezultate pentru "tutun" (3.50 secunde)
Nu in ultimul rand e nevoie de o urgentare a implementarii noii directive europene ce reglementeaza consumul de tutun.
- Intr-una dintre intalnirile informale a ministrilor Sanatatii, participand ca reprezentant al Ministerului Sanatatii in 2013, am afirmat ca exista o similitudine intre comerciantii de tutun si traficantii de droguri, dar exista si o diferenta, similitudinea constand in faptul ca vanzatorii de tutun, precum traficantii de droguri, vand moartea copiilor iar diferenta constand in faptul ca pe vanzatorii de tutun ii aparam in Parlament si le promovam afacerile ucigase, cand pe traficantii de droguri ii arestam si ii inchidem in inchisori, adauga Raed Arafat.
de tutun pentru narghilea, ambalat in 1450 de cutii de 250 grame si 360 de pachete de 50 grame, avand ca tara de provenienta Egipt.
de tutun pentru narghilea, de diverse arome, ambalat on 237 de cutii de 125 grame si 5 cutii de 250 grame, fara a avea aplicate timbre de marcaj fiscale, avand ca tara de provenienta Turcia si Egipt, in valoare totala de 15.431 lei.
Interdictiile in cazul produselor de tutun clasice ar putea fi extinse si in cazul tigaretelor electronice. In prezent, unul din trei adolescenti consuma produse de tutun.
Potrivit siteului de stiri www.iol.com, Ioana Basescu a aparat consumul moderat de tutun, afirmand, in plus, ca are un magazin in Bucuresti care comercializeaza atat tigari obisnuite, cat si tigari de foi, tutun de pipa, precum si alte produse folosite de fumatori.
Prima scumpire se va produce in aprilie (ca efect al introducerii accizei minime), iar a doua va avea loc de la 1 iulie, cand acciza pentru tutun va creste.
349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. ... Din punctul meu de vedere necesitatea inaspririi legislatiei privind consumul de tutun este indiscutabila si absolut necesara.
Societatea Nationala Tutunul Romanesc (SNTR) apreciaza ca decizia Guvernului privind modificarea regimului accizelor la tutun este discriminatorie, favorizand unele companii din domeniu si urmand sa determine inchiderea capacitatilor de productie ale SNTR, se arata intr-un comunicat al societatii.
Conform INS, in februarie s-au inregistrat, comparativ cu ianuarie, in unele domenii cresteri ale cistigului salarial mediu net, datorita primelor mai mari acordate in luna februarie in activitati precum fabricarea produselor din tutun, posta si telecomunicatii, intermedieri financiare.
Un alt repros se refera la faptul ca proiectul Codului Fiscal prevede instituirea unor preturi minime la tutun si alcool, prin care s-ar crea comportamente similare cartelurilor.
Anuntul a fost facut la Galati, cu prilejul Forumului Zonal "Imprima legea", eveniment care se inscrie intr-o campanie nationala a CN Imprimeria Nationala de promovare a mijloacelor de identificare a marcajelor false si a noilor marcaje securizate pentru produsele din alcool si tutun.
Ministerul Finantelor a decis ca de la 1 iulie accizele la electricitate, tutun, alcool si gaze naturale sa fie majorate conform unui calendar prestabilit. Astfel, in cazul produselor din tutun, nivelul de accizare va fi majorat cu aproximativ 25%.
Daca s-ar exclude preturile la bauturile alcoolice si tutun, cresterea ratei inflatiei din luna mai ar fi de 0,22%, iar daca nu se tine cont de cresterile preturilor la combustibili, aceasta ar fi de 0,54%.
Pretul alcoolului si cel al tigarilor au majorat inflatia Cresterea preturilor la marfurile nealimentare s-a datorat, in principal, majorarii preturilor la tutun, tigari cu 3,1%.
Pretul alcoolului si cel al tigarilor au majorat inflatia Cresterea preturilor la marfurile nealimentare s-a datorat, in principal, majorarii preturilor la tutun, tigari cu 3,1%.
Concluziile raportului Directiei Regionale de Statistica Dolj pe primele sase luni ale acestui an arata ca oltenii sunt ultimii la serviciile de transporturi, posta, telecomunicatii, comertul cu ridicata la produsele alimentare, bautura si tutun.
Potrivit datelor Ministerului Agriculturii, citate de NewsIn, un sfert din importuri este reprezentat de carne de porc si tutun. ... Au crescut si importurile de tutun, zahar, preparate alimentare, citrice, banane si cafea.
Potrivit Ministerului Agriculturii, un sfert din importuri este reprezentat de carne de porc si tutun. ... In schimb, a crescut importul de tutun, zahar, preparate alimentare, citrice si banane, sau cafea.
Daca sunt excluse preturile la bauturi alcoolice si tutun, indicele mediu al preturilor de consum a fost de 0,78% in decembrie, iar in cazul eliminarii preturilor combustibililor, inflatia a fost de 0,83%.
google-analytics.com