Cautare

921 de rezultate pentru "turism" (3.04 secunde)
Fondator si director general al agentiei de turism J'Info Tours, Carmen Pavel are o experienta vasta in turism. Trainer in cadrul J'Info Training, Carmen Pavel coordoneaza si livreaza modulele de Agent de Turism, Ghid National Turism si Manager in Turism.
Cercul vicios Turist roman - agentie de turism - touroperator Circa 80 % din reclamatiile primite de echipa de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro se refera la servicii de turism defectuoase, care au vizat destinatii externe.
Iar in aceasta privinta, liberalii sunt de acord cu agentiile de turism, in sensul ca, potrivit consilierului judetean Victor Manea, "este necesar, daca nu neaparat, reinfiintarea Ministerului Turismului, macar infiintarea unui secretariat de stat in turism".
Comitetul interministerial pentru turism Jurnalul National informeaza: Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri.
La o cifra de afaceri anuala de 1 miliard de euro a agentiilor de turism din Romania, achitarea de catre fiecare agentie de turism a unei taxe anuale de 0,1% din cifra de afaceri ar duce la realizarea unui fond de garantare necesar despagubirii consumatorilor ajunsi in astfel de situatii.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Sunt doua tipuri de agentii de turism: ... O agentie de turism trebuie asigurata. ... Ca sa fie profitabila, o agentie de turism trebuie sa aiba un volum mare de clienti si sa aiba sediu in proprietate.
La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 11.000 de metri patrati pentru vacante si dotari hoteliere Pe 13 noiembrie la ROMEXPO incep doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei:
FPTR cere conditii pentru un turism romanesc performant si reinfiintarea ministerului Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a fost, ieri, gazda unei dezbateri privind principalele probleme cu care se confrunta mediul de afaceri din turism.
Operatorii din turism din judetul Tulcea au inceput demersurile pentru a contracara efectele pe termen lung ale crizei provocate de gripa aviara.
Cu toate ca se apropie Revelionul, agentii de turism se gandesc deja la sezonul turistic de vara. Si, pentru ca in ultimii ani din ce in ce mai multi romani au preferat destinatiile straine, reprezentantii din turism au hotarat sa ieftineasca vacantele pe litoralul Marii Negre cu circa 10%.
Chiar daca este vorba numai despre un segment, acesta este si cel mai important si se numeste turism balnear. Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) a anuntat recent ca va promova turismul balnear romanesc, mizand pe procesul de imbatranire a populatiei din Europa.
Agentia de turism are obligatia sa furnizeze turistilor, in scris, in vederea incheierii contractului, informatii referitoare la localitatea de destinatie, ruta de parcurs, mijloacele de transport utilizate, tipul unitatilor de cazare, cuantumul avansului, daca este cazul, precum si numarul minim de persoane necesar pentru realizarea programului.
In ultimii ani, agentiile de turism autohtone s-au inmultit ca “ciupercile dupa ploaie“, insa cele mai multe dintre ele practica promovarea ofertelor intr-un mod nu tocmai explicit.
Autoritatea Nationala pentru Turism are alocat pentru acest an un buget de promovare de 134 miliarde lei, cu aproape jumatate mai mic fata de cel din 2004, a declarat intr-o conferinta de presa, Carmen Moraru, director general in ANT.
Circa 60% din agentiile de turism verificate de inspectorii de la Protectia Consumatorului (ANPC), la inceputul lunii aprilie, au incalcat legislatia care le reglementeaza activitatea, ceea ce a dus la aplicarea unor amenzi de sute de milioane de lei noi si la oprirea activitatii unora dintre ele.
Si Capitala, la randul ei, atrage nenumarati specialisti din turism. ... "Este destul de greu sa gasesti persoana potrivita, mai ales ca sunt putini care au brevet in turism.
Potrivit specialistilor din domeniu, cresterea se inregistreaza in special pe segmentul turism cultural. ... In 2006, comparativ cu 2005, se observa o crestere in special pe aspect cultural", a declarat Adi Nicoleta Curelea, agent de turism la agentia Touropa.
Agentiile de turism percep un comision de 10%. ... Daca doresti cazare la un hotel de trei stele, la agentia de turism vei plati 36 de lei.
O parte dintre agentiile de turism mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste. ... Printre agentiile de turism care mai au locuri pentru petrecerea Sarbatorilor de Paste se afla si Turist Center.
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) solicita pastrarea actualei cote a TVA pentru turism, avertizind ca turoperatorii romani se vad aproape in imposibilitate de a mai aduce turisti straini, iar exportul de servicii turistice, iar exportul de servicii turistice se afla in pragul colapsului.
google-analytics.com