Cautare

72 de rezultate pentru "trezoreria" (5.04 secunde)
Statul roman garanteaza creditul Ford (400 de milioane de euro) in proportie de 80%, iar pentru respectiva garantie guvernamentala compania privata depune un comision de risc la trezoreria statului, al carui cuantum nu a fost dat publicitatii.
Parteneriatul cu Fiat include si posibilitatea ca, dupa ce compania americana isi achita datoriile catre Trezoreria SUA, constructorul auto italian sa poata ajunge la un pachet majoritar de 51% la Chrysler.
Premierul a aratat ca banii destinati acestor plati sunt imprumutati din Trezoreria Statului, urmand ca, dupa ce aceste sume vor fi primite de la Uniunea Europeana, sa se intoarca in Trezorerie.
Printr-un comunicat, ei au precizat ca, saptamanal, sumele depuse in cont vor fi directionate catre Trezoreria Statului, iar toate donatiile vor fi date publicitatii.
direct prin casieria unitatilor, prin mandat postal sau prin virament in conturile deschise de CAS, CJP si AJOFM la Trezoreria statului.
Trezoreria a blocat conturile Directiei pentru Agricultura, la inceputul saptamanii, dupa ce o societate agricola din judet, Franca Ve, a obtinut in instanta despagubiri de 500.000 de lei pentru cultura de sfecla de zahar distrusa de grindina in 2006.
Probabil vom vedea cum China isi reia achizitiile de bonduri emise de trezoreria SUA, returnand astfel americanilor sub forma de imprumut o parte din excedentul comercial.
O alta situatie in care Banca Centrala ar accesa banii de la FMI ar fi aceea in care Trezoreria esueaza in doua - trei randuri sa se finanteze la costuri acceptabile.
China este cel mai mare detinator strain al datoriei SUA, cu peste 1,16 trilioane de dolari, sau cel putin asa aratau datele publicate de Trezoreria SUA, in luna mai.
- Traseul banilor, afirma Engdahl, arata ca criza din Grecia a fost programata sa fie detonata la comanda de catre Wall Street si Trezoreria Statelor Unite, precum si de Rezerva Federala, cu scopul de a-si apara rezerva de valuta - dolarul american.
Sediul nu este inca liber de sarcini evident, dar o sa se mute Trezoreria mai repede, ca sa nu ramina PD-ul in drum.
Justificarea consta in faptul ca UE cere in primele luni ale anului de la statele membre plati anticipate pentru acoperirea deficitelor din Trezoreria europeana.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com