Cautare

4916 de rezultate pentru "top100 salarii sibiu lista" (3.64 secunde)
"Eu am inteles de la primul-ministru ca acest sistem de asa-zis aranjamente compensatorii, sa nu le zic salarii compensatorii, pentru ca au fost create chiar de persoanele respective, vor fi impozitate cu 85%, ceea ce inseamna ca acele aranjamente nu isi ating scopul", a spus Blanculescu.
Partea buna este ca angajatii cu salarii in moneda nationala castiga mai bine pentru ca platesc fie rate la casa sau masina mai mici, chirii reduse sau pur si simplu pentru ca pot importa mai ieftin.
Intrucat impozitul pe salarii este un impozit final, contribuabilii-persoane fizice nu mai declara veniturile din salarii sau asimilate salariilor obtinute in 2005, indiferent de perioada desfasurarii activitatii si de numarul angajatorilor la care au lucrat, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea salarii de mii de euro pentru angajatii institutiei.
Impozitele si contributiile aferente veniturilor din salarii vor fi platite din acest an trimestrial in cazul microintreprinderilor si persoanelor fizice cu activitati independente, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Altfel spus, in prezent avem doua salarii minime - unul garantat in plata si unul negociat cu partenerii sociali.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende. ... Despre acesta se spune ca ar avea unul dintre cele mai mari salarii din oras.
Oamenii de afaceri si branch managerii cunoscuti din Craiova au salarii lunare cu multe zerouri. ... Cu totii însa au salarii cu multe zerouri, iar daca sunt si proprietari mai încaseaza si dividende. ... Despre acesta se spune ca ar avea unul dintre cele mai mari salarii din oras.
La Combinat, munca multa, salarii insa nu pe masura Nu mai este de mult timp o noutate faptul ca foarte multi dintre cei 13.500 de siderurgisti se plang de faptul ca sunt nevoiti sa munceasca mai mult dupa ce colegii lor s-au autodisponibilizat dar volumul de munca nu se reflecta in salariile pe care le primesc.
Acesta prevede acordarea de patru, sase, respectiv opt salarii compensatorii. „Aproximativ 200 de persoane ar dori sa opteze pentru solutia plecarii acasa cu salarii compensatorii, dupa cum prevede Contractul Colectiv de Munca.
Potrivit informatiilor AJOFM, "somerii de lux" castigau lunar salarii de zeci de mii de lei. ... Au simtit-o pe pielea lor patru slatineni, care au castigat de-a lungul timpului salarii de ordinul miilor de euro.
Descoperirea de card, numita si overdraft, pana la limita a sase salarii nete, nu mai este asa de atractiva pentru detinatorii de astfel de instrumente de plata.
In Romania zilelor noastre exista bugetari tristi ca le-au scazut cu 25% veniturile din salarii, dar sunt si bugetari fericiti ca au incasat intr-o luna cat alti functionari ai statului in trei si cat alti lucratori din mediul privat in patru luni.
Cei buni cu salarii mari vor primi stimulente, iar cei care au salarii mici si nu sunt buni nu vor primi stimulente. Desigur daca au salarii mici si sunt buni, vor primi stimulente", a explicat seful ANAF, Sorin Blejnar.
Guvernul s-a laudat ca bugetarii vor incasa, in aceste zile, salarii majorate cu 15%.
Conform filosofiei de restructurare a sectorului, asa cum apare ea in documentele semnate cu FMI, ar fi trebuit sa avem, pe baza unei legi a salarizarii unitare, trepte de salarii bine consolidate, sporuri incluse in salarii de pana la 30% si deja consolidata suma salariilor in PIB undeva la 8,5%, cu speranta ca va scadea odata cu cresterea PIB.
prima de vacanta (85% din indemnizatia de concediu de odihna), prima de fidelitate (pina la 6 salarii minime pe unitate), prima de Craciun si Paste (1 salariu minim pe unitate), indemnizatie de pensionare (pina la 8 salarii de baza), ajutor de accident (pina la 3 salarii), spor pentru activitatea prestata simbata si duminica (100%), spor de program de lucru fractionat (30%), indemnizatie intrerupere concediu de odihna (15%), compensatii pentru concediere colectiva (pina la 20 salarii) etc).
Circa 770 de angajati ai Postei Romane au fost concediati, notificarile fiind transmise in cursul diminetii de joi, iar cei cu vechime de pana la cinci ani nu vor primi salarii compensatorii, a declarat ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, citat de NewsIn.Nica a precizat ca au fost desfiintate cele opt directii regionale si sase oficii zonale de sector din Bucuresti, iar sucursala "Servicii integrate"
salarii mici! ... De aceea, este o asteptare desarta ca o transnationala care intra intr-o tara cu salarii mici sa se inghesuie in activitati, precum IT-ul, in care costul cu forta de munca poate ajunge la 50-60% din totalul costurilor in ideea ca salariul mic ar putea cobori serios factura!
Acum vreo doua zile domnul Voiculescu, patronul de la PUR si Antena 1 a propus parlamentarilor romani si in special celor de la PUR sa lucreze fara salariu pentru ca nu pot ei avea salarii, cind un cercetator primeste trei milioane de lei pe luna.
google-analytics.com