Cautare

4916 de rezultate pentru "top100 salarii sibiu lista" (3.23 secunde)
Apel anti-Basescu al intelectualilor romani Lista intelectualilor anti-Basescu, care au semnat Apelul catre UE Acad. ... Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
Cluj si Sibiu. ... Salarii bune primesc si constantenii, gorjenii, dar si locuitorii judetelor Timis si Iasi. Topul primelor 10 judete cu cele mai mari salarii medii nete este incheiat de Brasov si Giurgiu, cu remuneratii mai mari de 1 000 de lei.
Si n-au iesit pentru pensii si salarii, ci pentru o miza concreta si bine precizata - demiterea creatorului Binomului, a celui care a instaurat un sistem diabolic de urmarire a oamenilor si un mod securist de functionare a statului.
Cu alte cuvinte, potentialii indreptatiti sa acceada la un loc eligibil pe lista candidatilor la o locuinta sociala inca din 2009 mai au un an de asteptat. ... Explicatia functionarilor publici este ca precedenta lista era deja votata la data intrarii in vigoare a OUG nr.
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. Pe baza indicatorilor economico-financiari din perioada 2005-2006, au fost eliminate de pe lista 33 de companii. ... Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov.
Cu toate acestea insa, numarul celor inscrisi pe lista disponibilizarilor voluntare creste de la o zi la alta, siderurgistii avand posibilitatea sa se inscrie pe lista respectiva pana in luna aprilie 2009.
Taierile de salarii, pensii, ajutoare de somaj si prestatii sociale vor face ca rata saraciei sa creasca cu circa 4 puncte procentuale in acest an, ajungand la 27%.
Ideea este ca economia sa nu ne oblige sa folosim banii de la Comisie si pentru salarii si pensii", a spus Boc, precizand ca in acest sens s-a pronuntat si seful statului.
O stire potrivit careia Ministerul Transporturilor a redus fondul de salarii pentru anul 2009 la Aeroportul Mihail Kogalniceanu a starnit panica printre angajati, cu atat mai mult cu cat reprezentantul Consiliului Judetean Constanta anunta ca sunt posibile inclusiv disponibilizari de personal.
Astfel, luna aceasta, multi angajati de la Fisc au plecat acasa cu echivalentul a doua salarii sau chiar cu mai mult.
google-analytics.com