Cautare

5886 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs giurgiu" (2.74 secunde)
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Primarul municipiului Giurgiu crede in dezvoltarea Romaniei prin relansarea agriculturii si a domeniului energetic Vicepresedintele PNL si primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca Romania are sansa de relansare economica prin dezvoltarea a doua domenii de activitate, respectiv agricultura si domeniul energetic.
CANALUL BUCURESTI-DUNARE poate fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean Realizarea CANALULUI BUCURESTI-DUNARE cu extensie spre Giurgiu-Ruse ar putea fi un PRIM PAS in dezvoltarea bazinului dunarean cu implicarea institutiilor publice din Romania si din Bulgaria, a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, la Consiliul Oraselor si Regiunilor Dunarene de la Viena.
Octavian ANDRONIC) Pe soseaua care duce dinspre Giurgiu spre Comana, intre Frasinu si Baneasa, se facuse joi pe la pranz o coada de masini parcate de o parte si de alta a soselei pe vreun kilometru.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin l-a achizitionat ieri pe Alexandru Giurgiu de la Unirea Alba Iulia. ... Am ales Gaz Metan Severin pentru conditii, pentru antrenor, pentru fostul meu coleg, Olah", a declarat, pentru alba24.ro, Alex Giurgiu.
Europa League - Programul meciurilor din mansa secunda a turului III preliminar Astra Giurgiu, Pandurii Tg. ... Francezul Ruddy Buquet va arbitra meciul dintre Astra Giurgiu si formatia AS Trencin (Slovacia), care se va desfasura joi, de la ora 19,00, pe Arena Nationala din Bucuresti.
Astra Giurgiu a castigat Finala Cupei Romaniei in fata Stelei, la penalty-uri, scor 4-2 (0-0 dupa 120 de minute). ... - Yazalde a inscris golul decisiv, iar Astra Giurgiu a castigat Cupa Romaniei, cu scorul de 4-2 la penalty-uri (0-0).
Esecul sever (1-4) suferit de Dinamo, la Giurgiu, cu Astra, a starnit furia fanilor echipei bucurestene. ... Mijlocasul Hanca a plecat de la stadionul din Giurgiu alaturi de sotie, separat de echipa.
De la Bucuresti la Giurgiu se mergea cu trenul, apoi cu vaporul pana la Cernavoda.
Acesta este crezul inginerului Gelu Palamaru, proprietarul celui mai dezvoltat si mai frumos centru turistic din satul Comana, judetul Giurgiu. ... Si padurea a trebuit adusa la standarde de excelenta si pentru ea au muncit colegii mei, oameni simpli, din Comana, din Giurgiu, din Bucuresti.
Cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni un cod galben de ploi in judetele Dambovita si Giurgiu. ... Totodata, vor fi precipitatii in Bolintin-Vale, Bolintin-Deal, Cosoba, Crevedia Mare, Floresti-Stoenesti, Gaiseni, Joita, Sabareni, Ulmi, Vanatorii Mici, judetul Giurgiu.
GEORGIAN de 18 ani, din judetul Giurgiu, care in urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este urmarit printr-un ordin emis de Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, avand mandat de executare a unei pedepse, fiind condamnat la 4 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa. Suparati ca asteapta prea mult la Vama Giurgiu, soferii s-au dus sa ceara socoteala functionarilor de la frontiera.
Deputatii pregatesc un proiect de lege pentru interzicerea etnobotanicelor Deputatul PD-L Mircia Giurgiu a anuntat ca va depune in Parlament un proiect de lege privind interzicerea vanzarii produselor etnobotanice in Romania.
Doua locomotive care circulau in sensuri opuse pe aceeasi linie s-au ciocnit intr-o localitate din Giurgiu in timpul noptii. ... Circulatia feroviara intre Bucuresti si Giurgiu este blocata si doua trenuri au fost deja anulate.
Nu este incredibil ca poti slabi 12 kg in 12 ore( concursul se desfasoara timp de 4 saptamani, cate 3 sedinte de antrenament pe saptamana), este probabil incredibil cum te poti transforma fizic si mental in 4 saptamani, este probabil incredibil ca poti invata atat de multe lucruri pe care nu le vei gasi nicaieri decat participand la acest concurs.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
google-analytics.com