Cautare

100 de rezultate pentru "tichete" (3.44 secunde)
Prin urmare recomandam tuturor celor 'chemati' sa primeasca vestitele tichete pentru sampanie si cafea sa verifice lista cu salariati care le este data pentru a o semna, adica sa verifice daca lista are cap de tabel care sa cuprinda datele referitoare la tichetele de Mos Craciun.
Prin urmare recomandam tuturor celor 'chemati' sa primeasca vestitele tichete pentru sampanie si cafea sa verifice lista cu salariati care le este data pentru a o semna, adica sa verifice daca lista are cap de tabel care sa cuprinda datele referitoare la tichetele de Mos Craciun.
“Administratia societatii nu a mai dat tichete de masa din luna februarie. Acesta este unul dintre motivele pentru care am protestat.
In plus, revendicarile grevistilor de la Decirom mai cuprind si acordarea de tichete de masa, precum si a 12 salarii compensatorii, in cazul in care patronatul va proceda la disponibilizari de angajati.
Craiovenii care nu sunt tentati de o astfel de oferta pot sa achizitioneze bilete dus-întors cu o reducere de 10% din pretul celor doua tichete.
Cei 270 de angajati ai societatii, care au revenit la locul de munca dupa ce au fost disponibilizati, vor primi salarii mai mari si, in premiera, tichete de masa.
Astfel, ambele parti au convenit de comun acord sa fie oferit un adaos salarial in suma fixa de 450 lei brut/salariat, precum si tichete cadou in valoare de 200 lei/salariat si de 50 lei/copil sub 18 ani.
Rugamintea mea este ca atunci cand mai votam tichete cadou, prime de vacanta, tot felul de sporuri sa va ganditi la aceasta situatie care este halucinanta", a spus Vosganian, la Parlament, unde a prezentat executia bugetara din 2007 ti bugetul pentru 2008 in fata comisiilor reunite de buget-finante din Camera Deputatilor ti Senat.
Bugetarii au beneficiat de tichete cadou de sarbatorile de Pasti si de Craciun, ca o recompensa sau motivare suplimentara salariului.
Cei 1.749 de angajati ai fabricii Electrolux din Satu Mare se bucura de numeroase facilitati, precum al 13-lea salariu, tichete de masa, indemnizatie de vacanta, cota-parte la bilete de odihna sau conditii de munca imbunatatite.
Conducerea Combinatului a mai propus revizuirea normelor de acordare a alimentatiei de efort si a antidotului, una dintre variantele aduse la cunostinta sindicatelor fiind ca in locul hranei de efort sa se acorde tichete de masa.
Pe lânga cererea-tip, declaratia pe proprie raspundere, copiile dupa actele de identitate si cele de proprietate, posibilii beneficiari trebuie sa anexeze si adeverinta de salariat, din care sa reiasa salariul net pe luna anterioara întocmirii dosarului, în care în mod obligatoriu sa se specifice daca primesc sau nu tichete de masa.
bonusuri fixe (93,7%) - suport financiar în situatii dificile (93,7%) - daruri cu ocazii speciale - Craciun, Paste (91,6%) - masina de serviciu (84,2%) - tichete de masa (83,2%)
• In cazul in care cautati sa achizitionati cel mai ieftinSandero trebuie sa stiti ca acesta costa 7.250 euro, fara tichete Rabla.
In 2010, suma alocata programului a fost de 722 de milioane de lei, in crestere cu 40% fata de anul precedent. Numarul de tichete valorice a crescut si el la 190.000, cu 50% fata de 2009.
Totodata, bugetarii isi lua adio de la tichete de masa, cadou si de vacanta pentru angajatii din institutiile publice, va bloca si anul viitor acordarea de premii pentru bugetari si va continua sistemul de compensare doar cu ore libere a muncii prestate in afara timpului normal de lucru.
fiecare persoana va putea folosi maximum trei tichete a 3.800 de lei bucata. Seful AFM spune ca ritmul casarilor de masini vechi nu va mai ajunge la cel din anii trecuti, din cauza ca nu prea mai sunt rable.
Acestia vor primi drept bonus si 21 de tichete de masa pe luna, valoarea unui tichet fiind de noua lei.
Persoanele fizice nu prea mai exista, si se vede si din faptul ca exista tichete (pentru programul Rabla, n.r.) neutilizate.
tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay. Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:
google-analytics.com