Cautare

100 de rezultate pentru "tichete" (3.61 secunde)
Tichetele si masinile nu sunt pentru deputati! Cat priveste sumele acordate pentru tichete de masa, care se vor din 2008, si pentru masini (n.r.
Am obtinut si un procent de 15% la salarii pentru cei care nu primesc tichete de masa, dar si eliberarea gratuita a unor certificate medicale, certificat prenuptial, fisa medicala pentru obtinerea carnetului de sofer etc.
Astfel, se vor acorda la cerere tichete sociale, cu o valoare de 50 lei, persoanelor singure si familiilor cu un venit net mai mic de 500 lei/persoana sau 1000 lei/familie o data la 4 luni (de 3 ori pe an).
Parteneriatul pentru Educatie mai prevede si acordarea de rechizite scolare, anual, in valoare de 100 de lei fiecarui elev din clasele I-XII care invata in Navodari, precum si acordarea de tichete eveniment pentru cele 427 de cadre didactice din Navodari, ca "semn de respect pentru efortul pe care il depun in cadrul comunitatii", a precizat Nicolae Matei.
De asemenea, primarul si viceprimarul din Albeni au primit sporuri de fidelitate, stres, suprasolicitare nervoasa si de dispozitiv, precum si tichete de masa.
• 1 ianuarie 2010 - Se aplica Legea salarizarii unitare, ceea ce inseamna pierderea unor salarii de merit, sporuri de antena, tichete cadou si ore suplimentare.
"Noi sa acordam tichete de masa?", aproape ca a tipat la ea Iovan, rosu la fata de nervi.
"Noi sa acordam tichete de masa?", aproape ca a tipat la ea Iovan, rosu la fata de nervi.
Ministrul Transporturilor a spus ca nu se pot acorda nici tichete de masa deoarece, conform Legii, o companie care are datorii nu poate beneficia de aceasta facilitate.
Reprezentantii celor 60 de mecanici de locomotiva de la Depoul CFR Galati afirma ca nici macar cele 5 tichete de masa, care de la inceputul acestui an ar fi trebuit acordate lunar fiecarui salariat CFR, nu au mai fost date incepind cu luna aprilie.
Angajatii din Romania ar putea beneficia de tichete de vacanta abia spre sfarsitul lui 2006, daca acest proiect va fi aprobat in cele din urma de Parlament, ne-a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Marius Crivtonencu.
Astfel, sindicalistii cer tichete de masa pentru angajatii din administratia publica, sanatate si invatamint, un fond social de 2,5%, indexarea salariilor lucratorilor din sistemul bugetar, alocarea a 6% din PIB pentru invatamint, reducerea cheltuielilor nejustificate, un exemplu fiind cele pentru parlamentari, alocarea fondurilor necesare restructurarilor stabilite prin lege.
Sindicalistii din invatamint mai cer elaborarea, discutarea si promulgarea Legii salarizarii din invatamint prin care salariile sa se dubleze pina la 1 ianuarie 2007, negocierea strategiei de descentralizare a invatamintului preuniversitar cu federatiile sindicale reprezentative din invatamint si legiferarea proiectului negociat numai in conditiile alocarii a sase la suta din PIB de la bugetul de stat pentru invatamint, mentinerea titularizarii in invatamint, acordarea de tichete de masa si a unui fond pentru carte de specialitate si acces la Internet, sustinerea necesitatii cresterii calitatii serviciilor educationale, dar in conditii de echitate competitionala cu sistemele de invatamint din tarile Uniunii Europene.
Aceste bonusuri pot fi tichete de vacanta, bonuri de cadouri, asigurari de sanatate etc. (M.C.I.)
"Angajatii au primit deja prima de Paste sub forma de tichete cadou in valoare de 3,3 milioane de lei", a spus Pantelimon Valceanu, directorul societatii.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
Salarii mai mari, tichete de masa si bani pentru investitii sunt beneficiile obtinute de mineri in urma negocierilor cu ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres.
In acest mod, prin transferul silozurilor catre alti detinatori, angajatii Agroexport s-au trezit fara salarii si tichete de masa, intrucat noii patroni refuza sa preia personalul companiei careia i-a preluat activele portuare, a aratat Petre Costel.
Raspunsul sefilor a fost ca nu vom primi tichete pina cind societatea nu va avea profit", ne-a declarat Ilie Ioan.
Prin urmare recomandam tuturor celor 'chemati' sa primeasca vestitele tichete pentru sampanie si cafea sa verifice lista cu salariati care le este data pentru a o semna, adica sa verifice daca lista are cap de tabel care sa cuprinda datele referitoare la tichetele de Mos Craciun.
google-analytics.com