Cautare

100 de rezultate pentru "tichete" (7.52 secunde)
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei. ... "Salariatii CJ Gorj iau zilele acestea tichete-cadou de 100 de lei de persoana.
Legea prevede si ca in 2011 nu vor fi acordate prime, tichete de masa, tichete cadou si de vacanta, iar orele suplimentare vor fi recompensate doar cu timp liber.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
De asemenea, toti angajatii vor primi tichete de masa in valoare de 1,5 milioane de lei, iar din octombrie sporurile permanente, mai putin vechimea, care difera, vor fi introduse in salariul de baza", a declarat Constantin Popescu, de la Sindicatul "Aluministul".
Asitrans ofera tichete cadou celor care-si incheie asigurarea de tip RCA pana pe 25 noiembrie. Este vorba de tichete de tip ACCOR, care pot fi folosite pentru cumpararea oricarui produs dorit de la diverse magazine.
"Din totalul pachetului salarial, 70% reprezinta salariul fix, 20% partea variabila a venitului si 10% beneficiile salariale constand in tichete de masa, asigurari de viata, abonament clinica medicala sau suport financiar pentru situatii deosebite ", a afirmat Ruxandra Stoian, citand un studiu PricewaterhouseCoopers la care au raspuns 200 de companii din Romania.
"Se dau tichete-cadou de 50 de lei si câte un produs din fabrica. ... Exceptie fac profesorii, care primesc mult controversatele tichete-cadou, în suma de 350 de lei.
Exista inca o categorie de angajati cu salariu minim, dar care, pe langa aceste sume, primesc si alte beneficii, care nu intra in calculul salariilor, cum ar fi tichete de masa si tichete-cadou.
- suspendarea acordarii de premii, tichete cadou, tichete de masa, vouchere de vacanta, ajutoare/indemnizatii la iesirea la pensie/trecerea in rezerva;
La cateva minute dupa ce s-a deschis vanzarea online, site-ul www.biletesteaua.ro, singurul care a comercializat tichete pentru intalnirea cu londonezii, a cedat din cauza valului urias de vizitatori. ... Cu siguranta, si aceste tichete se vor vinde in doar cateva ore.
Cardul de credit Carrefour MasterCard, credite pentru cumpararea produselor in rate, credite de nevoi personale, plata facturilor la utilitati direct la casele de marcat, transfer rapid de bani - MoneyGram, etc • multiple modalitati de plata : carduri, tichete de masa, tichete cadou, etc • asigurari :
Concret, parintilor acestor copii, selectati pe baza veniturilor familiei, conditiilor de trai si nivelului scazut de educatie, li se ofera tichete valorice in valoare de 50 lei/luna, pentru a-si aduce copiii la gradinita.
Tichete de masa 2022. Vesti bune pentru milioane de angajati! Valoarea tichetelor de masa ar putea fi majorata de la 1 iunie.
Plus ca mai aveau niste sporuri, primeau tichete de masa. Acum nu mai au. Poate din cauza legislatiei, poate a lipsei de curaj.
buget pentru invatamant in 2006 de minim 6% din PIB, o noua lege a salarizarii, subventie pentru carte (200 euro/an), subventie tinuta vestimentara (250 euro/an), subventie pentru internet (10 euro/luna), tichete de masa pentru toti salariatii si prima de vacanta cat un salariu mediu brut pe invatamant.
Funar a declarat ieri ca actualele tichete de masa nu se justifica intrucat nu ar fi vorba decat de o "afacere" a unor firme conduse de apropiati ai Guvernului.
El a adaugat ca toti cetatenii ar trebui sa plateasca aceeasi taxa, dar sa se acorde ajutoare sub forma de tichete de masa sau bonuri valorice pentru cei nevoiasi.
Si aici este stipulat clar ca taxarea se va face pe baza de parcometre, dar si ca, pana la montarea acestora, SC Cronos poate emite tichete.
Vreau ca oamenii mei sa aiba salariile la fel de mari ca la Apaterm si sa primeasca si ei tichete de masa.
Alte cheltuieli In proiectul de buget al Senatului pe 2007 este prevazut ca mobilierul si aparatura birotica vor costa 3,6 milioane de lei, iar cheltuielile de personal (salarii, indemnizatii, sume forfetare, tichete de masa, banii pentru locuintele de serviciu, contributiile la asigurari) sunt de 67 de milioane de lei.
google-analytics.com