Cautare

100 de rezultate pentru "tichete" (2.94 secunde)
Vorbim despre companiile din subordinea Ministerelor, care au uneori si peste 37.000 de angajati/unitate, dau salarii bune, tichete de masa, tichete cadou, tichete de cresa, fac sponsorizari care ajung la sute de mii de euro si au fonduri uriase pentru publicitate si protocol.
"Pentru achizitionarea celor 56.229 de autoturisme noi au fost utilizate 165.874 de tichete.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
ASCENDI INC, cel mai nou emitent de tichete de masa, a evaluat potentialul de crestere a pietei acestor produse valorice in Romania.
Guvernul a aprobat miercuri ordonanta de urgenta care prevede ca personalul bugetar nu va primi nici anul viitor premii, tichete de masa, tichete cadou, vouchere de vacanta, indemnizatii de iesire la pensie, de trecere in rezerva sau retragere, exceptiile fiind aplicate si in anii trecuti.
Senatorii si-au adoptat ieri proiectul bugetului pentru 2007, dar pentru a nu-i pune "intr-o lumina proasta" au insistat sa se clarifice in fata opiniei publice ca ei nu primesc tichete de masa, prime de concediu sau alte sporuri.
Institutiile publice finantate integral din bugetul de stat, local, din asigurarile sociale sau din subventii nu vor primi anul acesta tichete de vacanta si tichete cadou, potrivit proiectului de Ordonanta cu privire la rectificarea bugetara pentru anul 2009.
Guvernul a decis in sedinta de marti, sa nu acorde in 2008 tichete de masa angajatilor din institutiile publice, cu exceptia personaului din structurile finantate prin venituri proprii, care beneficiaza de acest drept si in prezent.
Potrivit lui Nicolescu, acordarea acestor tichete la nivelul maxim, contravaloarea a sase salarii de baza minime brute, ar duce la dublarea cheltuielilor angajatorului cu salariatul.
Pana in prezent s-au casat peste 180.000 de masini vechi in editia 2010, dar mai sunt pe piata 31.000 de tichete ce trebuie folosite.
Aproximativ 350.000 de euro au primit in ultimii doi ani o parte dintre angajatii Primariei Craiova sub forma de tichete cadou si cel de-al 13-lea salariu, municipalitatea anuntand, printr-o adresa oficiala, ca in 2010 nu s-au mai acordat tichete cadou sau de masa, ci doar al 13-lea salariu.
Guvernul analizeaza acordarea tichetelor de vacanta La randul lui, presedintele Autoritatii pentru Turism, Iuliu Marian, a declarat ca Guvernul analizeaza posibilitatea acordarii acestor tichete salariatilor din societati comerciale si companii nationale.
Institutiile publice nu le vor mai acorda angajatilor tichete-cadou, potrivit unei recente ordonante de urgenta a executivului privind reducerea cheltuielilor bugetare.
Initial, termenul limita pentru folosirea acestor tichete era 23 noiembrie 2010. ... Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.
De la inceputul sesiunii din 2012 a Programului, in data de 3 aprilie, au fost casate 23.949 de masini uzate si mai vechi de zece ani, fiind, in acelasi timp, cumparate 2.526 unitati noi, pentru care au fost utilizate 7.570 de tichete valorice.
Deja s-a anuntat ca bugetarii nu vor mai primi bonuri de masa, tichete cadou si nici tichete de vacanta. De asemenea este posibil ca practica reducerii salariilor prin concedii fara plata fortate.
De asemenea, sindicalistii mai reclama si neacordarea de tichete de masa, "caci la intoarcerea bugetului de la aprobarea Guvernului la rubrica tichete erau trecuti 0 lei” si conditiile improprii de munca, "care constituie mai degraba un conflict de drepturi, decat de interese”, dupa cum ne-a precizat Gheorghe Spanu.
Au fost criticate, pe rand, proiectele de hotarare privind acordarea de tichete sociale, de ajutoare pentru pensionari si de tichete cadou pentru cadrele didactice din Mangalia.
Agentia Eximtur a vandut in perioada 1 mai-19 iulie pachete turistice prin tichete de vacanta in valoare de 765.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei. ... "Salariatii CJ Gorj iau zilele acestea tichete-cadou de 100 de lei de persoana.
google-analytics.com