Cautare

3613 de rezultate pentru "thr marea neagra" (4.00 secunde)
La nici o luna de zile dupa ce a vandut trei hoteluri din statiunea Saturn cu circa 10 milioane euro, compania THR Marea Neagra anunta deja o noua sesiune de vanzari.
SC Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra (THR) SA Eforie, condus de Linia Stan (foto) estimeaza pentru anul in curs un profit net de 5,77 milioane lei, de doua ori mai mic decat cel obtinut in 2008, potrivit unui comunicat transmis vineri Bursei.
Ce spune Luna Neagra despre tine? Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. ... "Astrologia karmica" - Alexandru Nicolici) Luna Neagra in Berbec Luna Neagra in Berbec indica o sexualitate puternica.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
THR Marea Neagra a relansat doua hoteluri de patru stele in statiunile Eforie Nord si Saturn. Compania "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra" a deschis in mod oficial pe 10 iulie primele doua hoteluri de patru stele pe care le are in administrare:
"Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A. ... "Marea Neagra" S.A., Linica Stan, afirma ca banii rezultati din vanzarea activelor societatii vor fi reinvestiti in unitatile hoteliere si de alimentatie publica ramase. ... "Marea Neagra" S.A.
Tot la capitolul suplimentari de forte pe litoral, de mentionat ca oamenii legii - detasati din alte judete - care vor actiona in Eforie au deja cazarea asigurata, in unitatile hoteliere apartinand THR Marea Neagra.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) Transilvania a vandut saptamana trecuta 0,65% din capitalul Turism Hoteluri si Restaurante (THR) Marea Neagra, pentru 1,09 milioane de lei, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Suma cu care THR Marea Neagra a vandut investitorilor, Complexul Dunarea Marea Neagra, este de 800 de mii de euro, fara TVA. "Pretul pe care l-a cerut THR in schimbul acestei cladiri este exagerat de mare, mai ales daca tinem cont de starea in care se afla complexul.
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
La dana de pasageri a Portului Constanta a acostat vineri, 6 mai a.c., fregata franceza "La Motte-Picquet” care va efectua peste trei zile un exercitiu comun in Marea Neagra, cu fregatele romanesti "Marasesti” si "Regele Ferdinand”.
SECRETUL de sub Marea NEAGRA: TUNELURI sapate pentru a-si duce taranii oile in Turcia Stia Securitatea de existenta acestor tuneluri megalitice de sub Marea Neagra?
Compania THR Marea Neagra a pus la dispozitie camere de hotel pentru 35 de politisti care vor actiona in Eforie Nord si Eforie Sud, dand astfel curs solicitarii primarului Ovidiu Brailoiu (foto).
Pana ieri, singurele puteri care controlau, intr-un relativ echilibru, Marea Neagra erau Rusia si Turcia. In plus, Turcia, ca principal beneficiar al Conventiei de la Montreux, controleaza stramtorile, deci nodul de legatura dintre Marea Neagra si Marea Mediterana.
Consensul in Europa privind securitatea energetica va fi dificil de atins in urmatoarea perioada, astfel ca este crucial ca tarile riverane la Marea Neagra sa formeze o coalitie pentru a sustine explorarea, productia si transportul resurselor energetice, a declarat la Bucuresti un reprezentant al SUA.
Rusia va construi o autostrada care va inconjura Marea Neagra. ... Presedintele rus Dmitri Medvedev a semnat, luni, legea care ratifica memorandumul international privind construirea unei autostrazi care sa inconjoare Marea Neagra.
Atunci cand iti apare aceasta felina cu blana neagra in vis, poate sa simbolizeze o femeie din viata reala care se amesteca in viata ta amorioasa. Poate sa reprezinta intriga si barfa, chiar tradare din partea unei femei apropiate, mai ales daca visezi ca pisica neagra este a ta.
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu".
Si orice tara care are iesire la Marea Neagra are dreptul la o flota care sa-i permita sa-si apere tarmurile si rutele comerciale. ... Deci, cum ziceam, flota Rusiei la Marea Neagra.
google-analytics.com