Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (3.51 secunde)
Aplicatia care promite ca te avertizeaza cand cineva iti asculta telefonul Security Research Labs a lansat aplicatia SnoopSnitch, despre care sustine ca poate avertiza utilizatorii de smartphone-uri cu Android cand le este ascultat telefonul.
voceatransilvaniei.roSEMNELE care iti arata ca telefonul tau este interceptat. ... DESCARCAREA RAPIDA Daca telefonul trebuie reincarcat mai des - acesta poate fi un semn ca aplicatiile-spion folosesc intensiv energia acumulatorului, informeaza 9am.
Odata folosit, experienta ta cu telefonul nu va mai fi la fel. ... · Mana ta se relaxeaza desi telefonul este bine tinut in mana - Nu vei mai scapa niciodata telefonul din cauza ca este prea alunecos sau prea mare.
Jocurile saptamanii pentru telefonul mobil - Crash of Cars, Blockbuster, Lets Fish si Retro Highway. Pentru ca vine weekendul, George si Marian au pregatit o lista cu 4 jocuri pentru telefonul mobil.
El isi aminteste ca telefonul mobil a sunat ore in sir langa el, insa nu a putut raspunde din cauza durerilor groaznice care il chinuiau. "M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. ... Telefonul a sunat ore in sir.
Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". ... Familia decedatului a primit 35 de apeluri de pe telefonul mobil al lui Peck intr-o perioada de 24 de ore.
Telefonul mobil. ... Telefonul mobil si in egala masura telefonul fix sunt locuri caldute, foarte agreate de microbi, care ajung usor in organism.
Magda Marincovici) In blocul operator, cu smartphone-ul si tableta In sala de operatie, chirurgul, intr-o mana cu bisturiul si in cealalta cu telefonul mobil, de la care ori medicul, ori asistenta expediaza SMS-uri.
Telefonul este usor, dar, de obicei, este tinut pe picioare sau cel mult la nivelul taliei atunci cand se sta in pozitie sezanda.
Copila a disparut fara urma si nu are cu ea nici telefonul si nici pasaportul. ... Fata de 13 ani si-a lasat telefonul mobil si pasaportul acasa, iar, in aceste condiții, nu este posibila localizarea ei cu ajutorul mobilului.
Si pentru a fi sigur ca nu il deranjeaza nimeni, nici macar prefectul, directorul in cauza si-a inchis telefonul mobil (ca doar ce e el, persoana publica, sa-si tina telefonul deschis non-stop, in caz ca apare vreo problema?!).
Domnisoara pasarica jurnalista a incalcat deontologia profesionala si poate chiar legea (ca doar era un fel de hartuire ce facea dumneai lui Basescu!) atunci cand a insistat sa-i filmeze fara permisiune, cu telefonul mobil pe Basescu & familia intr-un moment in care era evident ca Basescu era cetateanul Basescu aflat la cumparaturi cu neamurile si nu Presedintele Basescu in vizita oficiala prin supermarket.
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, senatorul Catalin Voicu ar fi stiut ca avea telefonul ascultat si intr-o discutie telefonica i-a solicitat finului sau, Radu Dan Florea, sa returneze banii respectivi, pe care i-ar fi folosit la lucrarile de constructie ale unui campus scolar din judetul Gorj.
Nu prea imi mai suna telefonul, inainte imi suna incontinuu - Clasa politica va ajuta? ... ßi, in momentul de fata, nu prea mai sunt, nu prea imi mai suna telefonul, inainte imi suna incontinuu.
Afirmatia, facuta in contextul scandalului legat de telefonul dat de premier procurorului general al Romaniei, a fost dezvoltata de Gelil Eserghep prin aceea ca „poate ar fi bine ca Ilie Botos sa plece”.
Fara doar si poate avem aici replica data Monicai Macovei, ministrul Justitiei, cea care l-a sanctionat public pe Tariceanu pentru telefonul dat lui Botos.
Telefonul lui Dan Andronic m-a pus pe ganduri. ... In cazul mamei lui Gigina, miercuri, dimineata, dupa telefonul lui Dan Andronic, m-a apucat indoiala.
Laura Safe, tanara careia telefonul i-a distras atentia, a fost avertizata de trecatori, insa nu a mai putut face nimic.
Inregistrarea realizata cu telefonul mobil dezvaluie ca Saddam Hussein a fost batjocorit in timpul executiei si arata, de asemenea, si momentul efectiv al mortii acestuia, care nu este prezentat in imaginile oficiale.
"Telefonul dat de premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos nu a adus atingere independentei procurorilor care fac cercetari in cazul Rompetrol, insa seful Ministerului Public trebuia sa informeze Consiliul Superior al Magistraturii despre convorbirea cu seful Executivului", se arata in motivarea Inspectiei judiciare a Consiliului din 29 noiembrie 2005.
google-analytics.com