Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (4.76 secunde)
Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Romania joaca sambata, de la ora 21:45, contra Lituaniei, in Liga Natiunilor. Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. ... 2) Nationala Romaniei a ajuns la mana adversarilor;
Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna.
PROTV: 10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
O afacere mai mult decat de miliarde, legata de sectoarele in plina crestere cum ar fi telefonia sau tehnologia wireless in general, monopolizeaza informatia, impiedicand sa se stie la nivel de mase un inspaimantator adevar:
Microunde inseamna inalta frecventa si acestea incep de la 3GHz (3000MHz). ... Nebunia e si mai mare, la bloc sunt multe routere, si ce-i mai rau, aproape nimeni nu le decupleaza daca n-au nevoie de internet.
FARCAS) Robert Hastings, cel care investigheaza inca din 1973 incidentele OZN la instalatiile nucleare americane, incidente despre care am scris de mai multe ori in paginile prezentei publicatii, afirma ca agentiile de informatii ale Statelor Unite monitorizeaza activitatile investigatorilor OZN, o practica pusa in aplicare de catre CIA incepand din 1953 si care continua si astazi.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a ramas, sambata trecuta, fara telefonul mobil. ... Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Ca si in cazul comunei Pestera, si la Agigea sunt probleme. La o prima evaluare a situatiei, noul primar al comunei Agigea, Cristian Carjaliu, a constatat ca lipsesc foarte multe documente.
Nici nu este de mirare ca telefonul nu a mai dorit sa functioneze, de vreme ce primarul, in loc sa il aseze in suportul special l-a pus, tacticos, dar deloc atent, in paharul cu apa.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Carmen Vintila) Analistul politic crede ca nu doar austeritatea a dus la scorul slab al democrat- liberalilor. ... In cazul USL, fiind vorba totusi si de rezultate pe fiecare partid component, situatia USL va depinde de numarul de voturi raportat la fiecare dintre partidele componente.
Memoria interna este de 128MB, telefonul venind si cu 10 tipuri de fotografii pentru ecranul de Standby. ... Conform producatorului, bateria telefonului rezista pana la 150 de ore in standby sau 6 ore de convorbiri.
O familie tânara plateste lunar facturi de peste 1.000 de lei numai pentru servicii si credite, fara a lua în calcul mâncarea. Credit la masina, rate la termopane sau frigider, gaze, electricitate, telefoane mobile, telefon fix, internet, întretinere.
Daca dati telefon, mai mult ca sigur va va raspunde un domn care se va recomanda Dan Alexandrescu si va va spune ca este unul dintre reprezentantii Altex de la birourile companiei din Bucuresti.
Dupa cum informeaza news.yahoo.com, citand cele doua companii, telefonul - Samsung Ultra Messaging i600 - este cel mai subtire smartphone 3G cu tastatura QWERTY (denumita dupa primele sase litere ale tastaturii - n.r.).
Google a lansat, vineri, Google Maps Romania, disponibil la adresa maps.google.ro, oferind utilizatorilor posibilitatea sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite si sa isi creeze harti proprii.
google-analytics.com