Cautare

11 de rezultate pentru "tefal" (4.99 secunde)
Transforma vitaminele in cei mai buni prieteni, pentru ca toamna aceasta a sosit vremea sa Fii Super TU alaturi de Tefal! ... Tefal iti este alaturi in aceasta transformare cu produse inovatoare: ... Accepta provocarea, FII SUPER TU si Tefal te premiaza!
Pe 1 martie Tefal a dat startul celei de-a IV-a editii a campaniei Fabrica de Clatite si pune in joc premii pentru pasionatii de calatorii: ... Calatorie in Jurul Clatitei Cea mai tare vacanta incepe cu Tefal, tu trebuie doar sa alegi destinatia si locurile de vizitat.
Fie ca este vorba despre cina festiva de Sarbatori, o masa in familie sau de un pranz alaturi de prieteni, cu noul Tefal Optigrill®+ ii poti surprinde pe cei dragi cu o friptura excelenta, perfect pregatita!
Cu statiile de calcat cu boiler de inalta presiune, echipate cu tehnologii de ultima generatie, Tefal garanteaza un abur puternic, ce patrunde adanc in tesatura, pentru rezultate perfecte intr-un timp redus cu pana la 50% in compararie cu un fier de calcat traditional.
Participantele s-au lasat rasfatate intr-o calatorie de 5* in lumea modei, a frumusetii si a gusturilor fine, pe terasa-gradina a hotelului boutique Marshal Garden 5*, in timp ce primavara si vara s-au regasit in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in gama de produse Gerovital Plant, a carui ingredient de baza este uleiul organic din Floare de Mac, in gustul indraznet al berii Redd's precum si in delicioasele clatite gatite special de Dana Savuica si Chef Sandu Carpen in tigaia Tefal Panda.
Tefal lanseaza pe piata romaneasca Ultimate Autoclean - fierul de calcat echipat cu o noua tehnologie de varf patentata la nivel mondial: ... Iar pentru inlaturarea cutelor dificile, Tefal a pregatit functia Power Jeans si un jet de abur de 150g/min.
Natura ne va inconjura cu flori si culori, regasindu-se in colectia de haine si pantofi LPB, in bijuteriile dedicate femeii romantice Meli Melo, in noua gama de creme Gerovital Plant cu ulei din seminte de mac, in berea Redd's, prima bautura pentru femei cu gust de merisoare, precum si in gustul delicios al clatitelor gatite special de mine in noua tigaie Tefal Panda, o reteta dulce acrisoara, mac si merisor ce se va regasi in meniul de vara al hotelului Marshal Garden 5*.
Groupe SEB Romania, reprezentantul in Romania al producatorului international al brandurilor Tefal, Rowenta, Moulinex, Lagostina si Krups deschide primul sau magazin in parteneriat cu DOMO, in City Mall.
Tombola evenimentului ofera tuturor posibilitatea ca, pe baza talonului de intrare, sa castige numeroase premii, de la bilete de avion de la Blue Air, la electrocasnice si instrumente de bucatarie de la Franke, Tefal, Kenwood, Zepter, Kyocera, mirodenii de la Kamis, tabere de echitatie si cercetasi, carti pentru copii si multe altele.
Tefal, Moulinex, Krups si Lagostina. Compania a intrat pe piata romaneasca in 1996. Despre FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK Romania si Republica Moldova (din 2006).
Always, Ariel, Agriro, Andra Cosmetics, Avenue 48, Bucuresti Mall, C&A, Carrefour, Cupio, Credidam, Christian Tour, Antica Gelateria del Corso, Aqua Carpatica, Beauty Concept Boutique, Belher Studio, Bioderma, Caudalie, Bogdan Ciobanu, Cristallini, Dj John Rivas, Ergo Sun, Ergo Sun Clinique, Fizio Estetics, Geta Voinea, Global Mirex, Green Sugar, Himalaya, Ivatherm, Karina Lash Maker, Le Petit Marseilles, Lierac, Luxury Valet, Lyria, Mihaela Glavan, Nature Valley, Nescafe Dolce Gusto, Orbico, Ribs, Via Viticola, Silkdom, Sanziana Iaru, Skincode, Sloop, Tefal, Vitamin Well, Yo, Yofi Hair Academy, Clubul Yves Rocher si Studioul de dans premium Arthur Murray.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com