Cautare

544 de rezultate pentru "subiecte" (7.94 secunde)
A mai discutat cu aceasta ocazie si alte subiecte cu vizitatorul invizibil. Din cate a aflat de la el, extraterestrii nu cred intr-un Dumnezeu de tipul celui din religiile monoteiste.
Dar orice ai crede despre OZN-uri, punerea acestor fisiere la dispozitia publicului arunca o lumina asupra unuia dintre cele mai socante subiecte studiate vreodata de catre guvernul britanic".
"Tam-tam-ul din jurul acestei non-povesti arata cat de ignoranta este mass-media majora atunci cand vine vorba de astfel de subiecte, si cu cata usurinta folosesc ei ceva de genul asta pentru a se amuza pe seama fenomenului OZN, indiferent daca are ceva de-a face cu subiectul sau nu" noteaza el.
Acum lucreaza ca realizator radio si jurnalist, acoperind subiecte precum: spatiul cosmic, stiinte de granita, aparare si informatii. In doua articole din 2013 el a examinat relatia dificila dintre ufologie si proiectele SETI.
Opinii pro si contra Articolele despre subiecte pentru care exista faimoase teorii ale conspiratiei, cum ar fi distrugerea turnurilor gemene, aselenizarea, ori vaccinurile, pot avea zeci de mii de comentarii, cele mai multe fiind dedicate sustinerii sau respingerii acuzatiilor de conspiratie.
Editura Amaltea ofera cele mai bune recomandari de carti si audiobook-uri ce trateaza subiecte din domeniul dezvoltarii personale si profesionale - colectia "Cunoastere si Autoeducare".
Comisiile de politica externa si de aparare ale Senatului au avizat favorabil acordul privind utilizarea de catre SUA a bazelor militare romanesti, cu recomandari referitoare la subiecte precum jurisdictia penala a militarilor americani sau consultari prealabile in cazul unor atacuri.
Nu aveti cum sa ocoliti miercuri prezentarea la serviciu a unor subiecte neinteresante. Va supara, mai ales joi, imposibilitatea de a castiga mai multi bani pentru a va putea ajuta rudele.
Multi dintre ei au preocupari neobisnuite, sunt atrasi de mistere si subiecte neconventionale. Au o personalitate puternica si capacitatea de a-i fascina si influenta pe ceilalti, dar sunt greu de cunoscut si de analizat.
aeronautica, istorie, inginerie etc.), dar fiind complet lipsiti de interes sau incapabili sa isi focuseze atentia catre alte subiecte de interes comun.
Acesta este un moment in care romanii trebuie sa fie subiecte mai degraba decat obiecte ale istoriei. Un moment in care sa conduceti in regiunea dvs.
Ministerul Apararii a confirmat, de asemenea, ca unele fisiere acopera subiecte cum ar fi controlul traficului aerian, OZN-uri zburand foarte jos si rapoarte legate de radar.
"Fila 'buclucasa' surprinde elocvent maniera in care seful statului se raporteaza la unele subiecte delicate, precum si atitudinea pe care o manifesta fata de dezbaterea lor in spatiul public si parlamentar", se arata intr-o declaratie a ministrului Stroe.
Ulterior a inteles insa ca sunt unii astronauti (cosmonauti) care confirma ca obiecte necunoscute (nave extraterestre) i-au insotit nu o data in zborul cosmic, dar se feresc sa vorbeasca deschis despre aceste subiecte care nu sunt incluse in programul de cercetari si care sunt considerate ca inoportune de abordat public atata timp cat sunt astronauti activi.
caldurica, Chopin pe youtube, supa fierbinte, sfesnic cu lumanare aprinsa pe masa, betisoare parfumate, subiecte, suntem normali. Afara, lame de cutit.
Explozia mass-media, de dupa 22 decembrie 1989, a generat o multitudine de subiecte, o foame dupa senzational a opiniei publice astfel incat denigrarea si rastalmacirea Revolutiei Romane din Decembrie 1989 a fost usor de realizat.
Bigelow a putut oferi o facilitate care sa se califice pentru o activitate secreta, el facand deja, pe cont propriu, de ani de zile, un studiu stiintific despre fenomenul OZN si subiecte conexe, cheltuind in acest scop milioane de dolari.
Intrebat cum a ajuns sa fie implicat in astfel de subiecte, Reid a raspuns ca atunci cand a terminat facultatea de drept, cu multi ani in urma, la mijlocul anilor '60, a colaborat cu alti trei avocati.
Cum oare tocmai lui Lazar, care era un nou venit, cu insarcinari mai degraba minore, i s-a pus la dispozitie intreaga cantitate de date privind programul OZN si relatiile cu extraterestrii, mergand pana la chestiuni legate de religie, de sufletul uman, de confruntari mortale cu extraterestrii, subiecte care n-aveau nicio relevanta pentru lucrarile efectuate de el?
Dupa el, interesul popular in astfel de subiecte ezoterice, nu era nimic altceva decat o incercare patologica de ameliorare a nemultumirii profunde pe care o traiau multi, o stare de rau creata de o societate lipsita de structura organica.
google-analytics.com