Cautare

1837 de rezultate pentru "subiecte suplinire economie" (3.28 secunde)
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
"Investitiile de suplinire a lipsei de apa, de suplinire a lipsei de ingrasaminte si a lipsei de capital a micilor exploatatii agricole devin prioritare pentru Romania", a subliniat Cosea.
- salariu minim pe economie:
In varsta de 34 de ani, Ioana Petrescu este specialista in economie cu doctorat si un masterat obtinute la Universitatea Harvard.
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie.
Proiectului isi propune infiintarea a sase structuri de economie sociala, din care patru vor functiona in mediul rural si crearea a 39 de locuri de munca dintre care 26 se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.
Proiectului isi propune infiintarea a 6 structuri de economie sociala, din care 4 vor functiona in mediul rural si crearea a 39 de locuri de munca dintre care 26 se adreseaza persoanelor apartinand grupurilor vulnerabile.
Alte subiecte decat cele juridice. ... Simt, asa, o neplacere, ca sa nu spun altfel, sa ma refer la anumite subiecte la ordinea zilei, dar nu ma pot abtine.
Reprezentantii marilor confederatii sindicale nationale vor hotari maine care va fi soarta salariului minim pe economie aferent anului 2008, dupa ce vor primi raspunsul patronatelor la notificarile emise catre acestea.
Liderii principalelor confederatii sindicale din Romania au discutat ieri cu ministrii Paul Pacuraru si Varujan Vosganian pe tema salariului minim pe economie aferent anului 2008, fara sa ajunga insa la o intelegere.
Noul cuantum al salariului minim pe economie, intrat in vigoare de la 1 ianuarie, va influenta in mod direct si salariile din Combinat, salariul minim de la nivel de unitate in cazul unui muncitor necalificat urmand sa creasca automat de la 488 de lei la 500 de lei.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
Guvernul va lua in discutie posibilitatea cresterii salariului minim pe economie de la 600 lei la 700 lei dupa 1 iulie 2009, dupa discutii prealabile cu patronatele, iar alocatia pentru somaj va ramane legata de salariul minim, a precizat, Marian Sarbu, ministrul muncii.
Daca pana ieri, in urma negocierilor cu Guvernul pe marginea Legii salarizarii unitare era stabilita o valoare a coeficientului 1 din grila de salarizare egala cu salariul minim pe economie (acesta urmand sa creasca dupa calendarul:
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
Pe Internet gasiti site-uri care va informeaza cum puteti face economie la benzina. Exista mai multe mijloace prin care puteti face economie la benzina si multe dintre ele au ca rezultat si grija pentru mediul inconjurator. ... Faceti si economie si sunteti si sanatos.
Ce inseamna inflatia - cel mai important indicator economic Preturile bunurilor si serviciilor fluctueaza mereu, dar cand schimbarea este prea mare, efectul poate soca intreaga economie. ... Este un reper important pentru intreaga economie.
Ce inseamna inflatia - cel mai important indicator economic Preturile bunurilor si serviciilor fluctueaza mereu, dar cand schimbarea este prea mare, efectul poate soca intreaga economie. ... Este un reper important pentru intreaga economie.
google-analytics.com