Cautare

5649 de rezultate pentru "stirile protv braila17 februarie 2010" (3.87 secunde)
O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10. ... O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
Tonul lui Basescu fata de Guvern s-a ridicat brusc insa la inceputul lunii februarie 2006, la sedinta de bilant pe anul 2005 a Ministerului Administratiei si Internelor, cand a spus ca "de prea multe ori mafia a ajuns pe masa Guvernului" si le-a cerut angajatilor MAI sa verifice actele normative emise de Executiv in ultimii zece ani, deoarece multe dintre acestea au fost date "in folosul grupurilor de interese nelegitime".
Comitetul Executiv National al PSD, reunit luni, a decis convocarea pe 4 februarie a Consiliului National al partidului, care urmeaza sa stabileasca un Congres extraordinar, propus pentru 20 februarie, a anuntat liderul formatiunii, Mircea Geoana.
Congres extraordinar al PSD pe 20 februarieComitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis ieri ca pe 4 februarie sa aiba loc Consiliul National, iar Congresul extraordinar, cu alegeri pentru functiile de conducere, sa fie organizat pe 20 februarie, informeaza www.mediafax.ro.
Primarul Craiovei, inca membru al PDL Totul a plecat de la decizia luata in seara zilei de joi, 2 februarie, de Biroul Permanent Local (BPL) Craiova al PDL, cu privire la excluderea din partid a sase consilieri locali care nu au sustinut amendamentele propuse de PDL la bugetul Craiovei.
Numai in februarie, numarul de autoturisme comercializate l-a depasit pe cel inregistrat in primele doua luni ale lui 2004. Astfel, daca in ianuarie-februarie 2004 au fost vandute 14.550 de automobile, pentru februarie 2005 numarul acestora s-a situat la 14.945 de unitati.
Spre exemplu, in februarie in zona Euro somajul a fost 8,2% in februarie, in timp ce in Romania in aceeasi luna s-a inregistrat o rata a somajului de 6,3%.
Preturile de consum au fost aproape neschimbate in februarie, cu o usoara crestere in cazul serviciilor, astfel ca rata anualizata a inflatiei s-a incetinit la 3,81%, fata de 4,01% la finele lui ianuarie, atingand astfel cel mai redus nivel dupa 1990, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Preturile in luna februarie 2007, comparativ cu luna anterioara, se mentin la acelasi nivel, conform unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS).
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
Ulterior, pe 23 februarie 2012, un reprezentant CEZ i-a sunat la usa pentru deconectare. ... In preavizul de pe 6 februarie, care contine si tabelul cu restantele, apare factura de 80 de lei pe care clientul o achitase deja.
contra concitadinei FC Oltchim (1 si 7 februarie) si va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Arges (15 februarie), ALRO (18 februarie, la Valcea, 22 februarie, la Slatina) si FC Olt (25 februarie).
Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor putea depasi 8 - 10 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 16 februarie - 1 martie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
google-analytics.com