Cautare

1610 de rezultate pentru "stiri protv oradea" (2.70 secunde)
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... Pentru tronsonul Arad-Oradea, 104 km (DN 79), au depus oferte companiile:
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. ... La eveniment a participat si Ghoerghe Carp - viceprimarul municipiului Oradea si Dumitru Voloseniuc - vicpresedinte al CJ Bihor.
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Ruskii Alumini negociaza vanzarea fabricii SC Cemtrade (fosta Alumina) Oradea ca urmare a faptului ca aceasta nu mai este profitabila, dupa ce unitatea a fost inchisa si pusa in conservare in 2006.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea implementeaza in aceasta perioada proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria impreuna in Europa", in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Békés din Ungaria.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Daca este sa ma refer la universitatea de unde vin si pe care cu mandrie o reprezint, as dori sa va transmit ca Universitatea din Oradea devine o universitate din ce in ce mai performanta, unde preocuparile pentru reforma si imbunatatirea performantei incep sa produc primele efecte.
A MURIT SI MEDICUL REZIDENT O cursa umanitara Bucuresti - Oradea a fost implicata, luni dupa amiaza, intr-un accident aviatic in judetul Cluj, intre localitatile Huedin si Campeni.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... AmosNews, ProTv, digi24
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
google-analytics.com