Cautare

1610 de rezultate pentru "stiri protv oradea" (2.65 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. ... Modernizarea Aeroportului Oradea a fost discutata de nenumarate ori de mai-marii judetului, dar niciodata nu s-a ajuns la un nivel practic, astfel ca dezvoltarea lui a stagnat ani la rand.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... Primul mall Tiago va fi deschis in Oradea in 2008.
Fosti primari si viceprimari, prodecanul Facultatii de Mediu Oradea, decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, dar si fostul deputat Mihai Bar (liderul suspen- dat al PSD Bihor) se afla pe listele de candidati ai acestui partid.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, in direct la ProTV! SHOW-ul incepe de la 20:30 la ProTV!
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. ... De asemenea, Biroul Permanent Teritorial al PNL a votat candidatura lui Bolojan pentru Primaria Oradea.
In timp ce pedistii si udemeristii din Consiliul Local Oradea colaboreaza, neoficial, la bunul mers al masinii de vot din legislativul local, organizatiile studentesti ale celor doua partide, ai caror membri sunt in Consiliul Local al Tinerilor, au semnat ieri un protocol de colaborare.
Secretarul de stat in Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile Lucia Varga, vicepresedintele AVAS Emil Bentan si viceprimarul municipiului Oradea, Gheorghe Carp, se afla pe lista PNL Bihor pentru alegerile parlamentare.
In tara noastra orasele in care producatorul european a dorit sa investeasca au fost Oradea, Arad si Turda. In 2004 Oradea avea cele mai mari sanse deoarece cei mai importanti furnizori Electrolux isi au sediul in urbea de pe Crisul Repede.
Aceasta opereaza in Romania cu posturile ProTV, Acasa, ProCinema si ProTV International.
google-analytics.com