Cautare

424 de rezultate pentru "sex" (4.35 secunde)
3 mituri despre sex care ne impiedica sa gasim dragostea adevarata: ... Exista o serie de mituri despre sex care se pot dovedi adevarate obstacole in descoperirea iubirii adevarate si in cladirea unei relatii de cuplu.
Nu mai facem sex asa de des, o spun si statisticile, si studiile. ... A trecut ceva timp de cand ai facut sex cu partenerul tau?
Cartea despre sex. ... Osho De la sex la supraconstiinta In aceasta carte, Osho - cel care a inspirat milioane de oameni din intreaga lume - descrie o perspectiva unica asupra sexului, pe care il prezinta ca pe o poarta catre cunoasterea de sine.
Mai adaug la lista si o sanatate psihica buna, deoarece atunci cand faci sex nu mai esti depresiv si starea ta generala se amelioreaza. Insa, la nivel global, in prezent, lumea face din ce in ce mai putin sex.
Oamenii cred, in aceasta epoca in care sexul este vizibil peste tot, in filme, pe internet, etc, ca a nu face sex mai des sau a nu simti dorinta, este echivalent cu a avea probleme de sanatate. Pare ca toata lumea face sex mai putin voi doi!
Cum recunosti o femeie care face sex la prima intalnire Cum recunosti o femeie care face sex la prima intalnire? Poti afla acest lucru dupa semnalmente vizibile din prima sau e musai sa o intrebi daca face sex din prima?
Chiar daca suntem intr-o relatie, dar mai ales daca suntem singuri, perioadele in care nu facem sex sunt inevitabile in viata oricui. ... Potrivit unui studiu, oamenii care fac sex in mod regulat sunt mai calmi si mai putin stresati in viata de zi cu zi.
Germania va legaliza cel de-al treilea sex pana la finalul anului 2018. Cea mai inalta instanta din aceasta tara a cerut ca cel de al treilea sex sa apara pe certificatele de nastere.
Este cu adevarat necesar sa faci sex la aceasta varsta? ... La cabinetul meu vin pacienti care sufera de prostatita si adenom de prostata, iar la intrebarea mea- cand au facut sex ultima data, rad si raspund ceva de genul: Doamna doctor, n-am mai facut sex de vreo 7 ani.
CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI Imi amintesc de profa de geografie.
Inselatul nu se rezuma doar la sex. ... Doar 12 % dintre barbatii care inseala spun ca amanta era mai frumoasa decat sotia Barbatul nu inseala pentru ca vrea sex de calitate cu un corp frumos.
Nu i-a spus nimeni ca barbatii sunt toleranti si accepta multe, dar cand trag linie ar vrea sa spuna bine, e proasta bata si are curul mare, dar macar face sex bestial. ... Nu vrea sex oral.
sfatulparintilor.ro - Totul despre sex: 13 sfaturi pentru a va creste libidoul Desi multi se lauda ca stiu totul despre sex, in realitate putini aplica in practica "teoria".
Homosexualii nu au cerut legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex, prin urmare nu exista un temei care sa justifice actiunea oponentilor casatoriilor homosexuale.
Ce lucru ingrijorator anunta lipsa sexului intr-o relatie si de ce se ajunge aici Cuplurile care "merg mai departe" fara sex sunt mai multe decat si-ar putea inchipui cineva.
Desi societatea, de cele mai multe ori, ne impinge la consum sexual, exista o categorie de persoane care nu simt nevoia sa faca sex. ... Asexualii nu sunt nici gay, nici heterosexuali, ci pur si simplu nu isi doresc sa faca sex.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
La revedere, sex! ... De ce oamenii tineri nu mai fac sex? ... Nascut in 1963, decedat in 2016 - vai, saracul sex. ... Cu totii ne vom aminti unde eram atunci cand am auzit, desigur, ca nu facem sex. ... De ce oamenii tineri nu mai fac sex?
Cercetatori din cadrul Universitatii Wilkes-Barre, din Pensilvania, au demonstrat ca persoanele care fac sex o data sau de doua ori pe saptamana inregistreaza o crestere cu pana la 30% a imunoglobulinei, in comparatie cu cei care fac sex rar sau niciodata.
La data de 13.08.2010 inculpatii BUJOAICA NICULAE (care avea asupra sa un pistol) si DAVID FLORIN, impreuna cu o alta persoana de sex masculin, pretinzand ca sunt lucratori de politie si prezentand o legitimatie falsa de lucrator de politie, au patruns fara drept in locuinta lui P.B sub pretextul efectuarii unei perchezitii domiciliare;
google-analytics.com