Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.00 secunde)
Associated Press scrie despre "Romania, tara cu 7 servicii secrete, care nu a localizat la timp un avion prabusit". ... Aceasta descriere succinta apartine agentiei Associated Press, care scrie despre Romania, tara cu 7 servicii secrete, incapabila sa localizeze un avion prabusit.
Plata facturilor pe net Ritmul de crestere a gradului de utilizare difera in functie de servicii. "Se observa o crestere a numarului clientilor care se orienteaza catre servicii de plata cu acces la distanta.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Noi toti credem in nevoia de reforma a sistemului de sanatate din Romania, printr-un proiect clar, cu termene precise si o finalitate cat mai apropiata, o reforma care sa faciliteze accesul romanilor la servicii medicale de calitate si neingradite, atat in sistemul public cat si in cel privat.
Inca din luna iunie, au fost aprobate Normele la contractul-cadru de servicii medicale, prin Ordinul Ministerului Sanatatii nr. ... 403bis din 30 mai, care prevad, pentru prima data, ca pot fi decontate servicii psihologice de sanatate conexe actului medical.
Mariustuca.ro / Persoanele care nu au primit cardul de sanatate beneficiaza de servicii medicale si dupa 1 Mai (Autoare:
Obiectivul campaniei este oferirea de investigatii medicale gratuite femeilor din mediul rural/mic urban caracterizat de lipsa accesului la servicii medicale si de nivelul scazut de informare si educare a femeilor despre preventie si in care programele de screening sunt implementate deficitar sau lipsesc cu desavarsire.
- mentionarea partilor care participa la efectuarea operatiunii economico-financiare (cand este cazul); - continutul operatiunii economico-financiare si, atunci cand este necesar, temeiul legal al efectuarii acesteia; - datele cantitative si valorice aferente operatiunii economico-financiare efectuate, dupa caz;
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
Chestiunile financiare vor fi in agenda ta ca prioritate joi si vineri. ... Ocupa-te de chestiunile financiare la inceputul saptamanii. ... Joi si vineri ocupa-te de chestiunile financiare, iar in weekend iesi si fa-ti noi prieteni. ... Chestiuni financiare si dezamagiri in plan sexual ar putea aparea marti.
banci si institutii financiare, companii de asigurare si reasigurare, firme listate pe pietele bursiere, companiile organizate ca societati nationale, firmele care au beneficiat de fonduri comunitare nerambursabile, precum si IMM-urile care depasesc doua din cele trei criterii de marime - numar de salariati, valoarea activelor, cifra de afaceri.
Un alt obstacol mentionat de ea a fost lipsa resurselor financiare. ... Este nevoie de ambitie, resurse financiare importante, hotarare si determinare. Nu am resurse financiare, dar am ambitie, hotarare si determinare", a spus Elena Basescu. Legat de resurse financiare, ea a adaugat ca speculatiile referitoare la cei 8.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
"Gasesc si solutii financiare de rezolvare" Presedintele a apreciat ca la Ocnele Mari ar trebui sa se continue exploatarea de sare, pentru ca societatile de pe Platforma Chimica sa poata functiona.
Aproape 200.000 de firme ar putea fi dizolvate pentru ca nu au depus la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) situatiile financiare corespunzatoare anului fiscal 2004, in termenul prevazut de lege, respectiv 15 decembrie 2005, reiese din datele Oficiului.
Vladescu s-a aratat multumit de activitatea Garzii Financiare din 2005 si le-a spus comisarilor ca doreste ca in Romania Fiscul sa fie la fel de respectat ca in Statele Unite.
Comisarii Garzii Financiare Constanta s-au aflat ieri in greva, alaturandu-se colegilor lor din intreaga tara care au declansat greva generala pe termen nedeterminat, a declarat pentru "Replica" Marius Nicolae, liderul sindical al comisarilor constanteni, aspect ce ne-a fost confirmat si de ec.
Investitiile in companiile financiare, pe primul loc Desi analistii financiari de la Allianz ii sfatuiesc pe investitorii de la nivel global sa ocoleasca companiile financiare, intrucat acestea ar reprezenta un risc, o serie de analisti romani sunt de parere ca acest sfat nu este valabil si pentru piata romaneasca.
O alta inegalitate este acordarea de deductibilitati unor produse financiare similare unora deja existente pe piata, dar care nu sunt vizate de aceste reduceri fiscale. ... Acest lucru se intampla in cazul societatilor de investitii financiare (SIF-uri).
Tot de atunci, situatiile financiare anuale nu se vor mai depune la Administratiile Financiare, ci la Registrul Comertului. ... Aceste note explicative se anexeaza la situatiile financiare, din necesitatea de a avea informatii transparente pentru cei care citesc situatiile financiare.
google-analytics.com