Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.47 secunde)
Potrivit proiectului de act normativ initiat de liberali, va fi schimbat statutul sefilor de servicii in cadrul consiliului, iar legile Serviciilor secrete vor fi amendante pentru o comasare a unora dintre aceste institutii. ... „Noi avem in vedere, deocamdata, numai ca idee generala, ramanerea in Romania a numai trei servicii:
WWW este numai unul din numeroasele servicii si aplicatii informatice disponibile in Internet. Alte servicii sunt de exemplu:
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc.
SERVICII PUBLICE Costul vietii in Bucuresti este influentat de calitatea serviciilor publice si a utilitatilor. Investitia in utilitati mai bune (apa, canal, caldura, curatenie, gaze, telecomunicatii), precum si servicii publice mai bune inseamna bani mai putini cheltuiti de fiecare dintre noi.
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
239/2005 privind modificarea si completarea unor acte normative din domeniul comunicatiilor modifica mecanismul de calcul al tarifului de monitorizare datorat Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) de furnizorii de comunicatii electronice si servicii postale.
Numai ca deocamdata nici un leu din aceasta suma nu poate fi accesat de spitale deoarece, dupa raportarile facute, spitalele nu au furnizat suficiente servicii ca sa acopere aceasta suma. ... Asta din cauza ca, cel putin asa arata hirtiile, unitatile medicale in cauza nu au furnizat suficiente servicii medicale.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
100 de localitati din mediul rural din 23 de judete ale tarii vor beneficia de servicii de telefonie, fax si Internet, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Aceasta inseamna ca aproape 52.000 de oameni ai satelor vor avea acces la aceste servicii.
Astfel ca unele dintre ele ofera acum servicii la jumatate de pret, pentru care clientii nu trebuie sa stea la coada. ... In plus, mai este nevoie de un card si un cont la banca ce ofera servicii prin Internet.
Acest contract a fost tradus eronat de specialistii Salubritatii, care au umflat pretul perceput craiovenilor cu un TVA de 3,4 dolari pentru fiecare tona de deseuri si l-au transferat intr-un al doilea contract, de prestari-servicii, intre Salubritate si Eco Sud.
La acestea se adauga si faptul ca salonul ofera mai multe servicii intr-un singur loc - coafura, cosmetica si intretinere (fitness si aerobic, sauna, solariu).
Oil Terminal Constanta a incheiat contracte in valoare totala de 31,2 milioane lei cu Rompetrol Rafinare si rafinaria Petrotel- Lukoil Ploiesti, pentru prestari de servicii.
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie. ... Concret, se pot obtine finantari pentru modernizarea si extinderea de cladiri si anexe aferente, exclusiv pentru activitati de productie si servicii pentru firme.
Companiile pot obtine sume nerambursabile din fondurile structurale pentru productie, servicii, constructii, turism, pentru tehnologia informatiei, pe diverse programe care devin active din luna martie. ... Concret, se pot obtine finantari pentru modernizarea si extinderea de cladiri si anexe aferente, exclusiv pentru activitati de productie si servicii pentru firme.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
In schimb, managerii din servicii mizeza pe o evolutie buna a activitatii din acest sector pana la inceputul anului viitor in raport cu cele trei luni anterioare, arata Institutul National de Statistica (INS).
Ambele societati vor prelua personalul Directiei de Servicii Comunale (DSC), respectiv politistii comunitari care erau angrenati in servicii de paza. ... Diferenta de 5% este detinuta de Sindicatul Independent din cadrul Directiei de Servicii Comunale din Targu Jiu.
La noi, turismul medical se reduce la servicii de spa (Autor: ... la fondul de sanatate, fara a sti care este pachetul minim de servicii medicale, si la clinicile particulare. ... Operatorii din zona medicala privata, cetatenii asigurati si unitatile medicale din sistemul de stat asteapta pachetul bazal de servicii medicale.
google-analytics.com