Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.97 secunde)
cotatiile actiunilor s-au prabusit, pe fondul crizei financiare pornite din SUA si al scaderilor altor burse din Europa si Asia. ... Practic, toata lumea dorea sa vânda si nu au existat cumparatori în piata, explica brokerii craioveni, pe fondul crizei financiare mondiale pornite de la americani.
De cand piata imobiliarelor este in declin, bancile s-au reprofilat pe garantii cash sau financiare. ... "Cele mai multe firme care au accesat in acest an credite cu garantii financiare complementare din partea Fondului sunt din Dolj.
incepand cu luna octombrie a lui 2016, romanii in cautare de microsolutii financiare rapide au la dispozitie www.askredit.ro - platforma de microfinantare interactiva si inteligenta.
Potrivit noului regulament elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), pretul actiunilor listate la Bursa va putea fi sustinut de o societate de servicii de investitii financiare, daca acesta fluctueaza artificial.
O afacere in domeniul serviciilor de investitii financiare pare sa aiba perspective frumoase dupa cum indica o analiza efectuata in ultimii trei ani.
Incepand de maine, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" organizeaza "Salonul de servicii financiare 2006". ... Astfel, organizatorii incearca sa creeze un mediu concurential care sa impulsioneze bancile sa atraga clientii cu produse financiare adaptate si cat mai ieftine.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a restrans temporar aria de servicii de investitii financiare pe care le pot furniza trei companii de brokeraj, intrucat nu au indeplinit conditiile minime de capital aferente obiectului de activitate autorizat de institutie, anunta Mediafax.
Topul, structurat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, a fost realizat tinand cont de situatiile financiare pentru anul 2006 (simplificate, armonizate cu directivele europene) puse la dispozitie de Ministerul Economiei si Finantelor.
Servicii notariale si cadastrale gratuite Detinatorii terenurilor agricole extravilane care vor sa le arendeze sau sa le instraineze pot beneficia, dupa caz, de servicii notariale si de cadastru subventionate prin Programul national de inregistrare a proprietatilor imobiliare, care se realizeaza pe baza planului multianual propus de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si aprobat de guvern.
La ora actuala CEC-ul este deja o banca universala care detine toata gama de produse si servicii specifice oricarei institutii bancare importante.
"In conditiile actualei crize financiare, nici prefectura nu sta prea bine cu finantele.
In tara exista zece oficii postale informatizate cu program de lucru 24 de ore din 24, de luni pana duminica inclusiv, care ofera clientilor intreaga gama de produse si servicii postale pe toata durata programului:
Cu o experienta de peste 100 de ani in sectorul solutiilor complete de asigurari de sanatate, Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, unde are in prezent peste 13 milioane de clienti.
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) solicita pastrarea actualei cote a TVA pentru turism, avertizind ca turoperatorii romani se vad aproape in imposibilitate de a mai aduce turisti straini, iar exportul de servicii turistice, iar exportul de servicii turistice se afla in pragul colapsului.
Camera de Comert si Industrie "Oltenia", in parteneriat cu IPA CIFATT Craiova si Camera de Comert si Industrie Valcea, a organizat ieri, pentru oamenii de afaceri din regiunea Oltenia, seminarul cu tema "Servicii integrate de sprijin pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii in Regiunea Sud-Vest Oltenia".
Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 659 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.
Exporturile romanesti de echipamente si servicii industriale destinate sectorului de petrol si gaze au avut, in general, un trend crescator in ultimii ani, conform datelor Institutului National de Statistica (INS). Exporturile se indreapta catre acele regiuni unde cererile de servicii, echipamente si solutii destinate sectorului energetic sunt mari:
La Casa Universitarilor din Craiova, are loc astazi, incepand de azi-dimineata, de la ora 10.00 si pana la ora 18.00, un eveniment dedicat interactiunii intre intreprinderile mici si mijlocii din Dolj si furnizorii de servicii de inovare si de servicii financiare si de consultanta pentru companii, organizat de IPA CIFATT Craiova, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului (CCI) Dolj.
Carrefour reprezinta calitatea atat in materie de produse proaspete, produse alimentare sau non alimentare cat si in materie de servicii.
Se subintelege ca, in aceste conditii - cel putin la Constanta - majoritatea directorilor de servicii descentralizate vor fi nevoiti, probabil pana in luna martie cel tarziu, sa-si faca bagajelul.
google-analytics.com