Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (3.37 secunde)
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
  Fondul Proprietatea (FP) a inregistrat pierderi de 3,42 miliarde de lei anul trecut, fata de un profit net de 313,1 milioane de lei in 2007, pe fondul unor ajustari pentru pierdere de valoare a imobilizarilor financiare, potrivit rezultatelor financiare preliminate si neauditate ale societatii.
Anul trecut, fiscul doljean a aplicat amenzi de 5.000.000 de lei firmelor care au intarziat cu depunerea situatiilor financiare pe 2005.
Intreaga responsabilitate a verificarii proprietatii asupra actiunilor ar cadea astfel in sarcina societatilor de servicii de investitii financiare (SSIF).
In Romania, transpunerea directivei MiFID a UE s-a efectuat in doua etape, prima finalizandu-se la sfarsitul anului 2005, iar in cursul anului 2007 societatile de servicii de investitii financiare au avut obligatia de a-si completa procedurile interne conform cerintelor directivei, cu prevederi referitoare la evaluarea si administrarea riscului, cercetarea de investitii, tranzactiile personale.
Intrarea in retailul de carburant, extinderea acoperirii nationale si extinderea gamei de servicii si produse nu doar pentru companii ci si pentru fiecare sofer si partenerii sai de drum, sunt doar cateva din proiectele la care lucram.
In urma cu ceva timp, mai multi angajati ai SC Grup Servicii Petroliere SA au constituit un grup de initiativa in vederea infiintarii unui sindicat. Pe data de 2 noiembrie, prin hotarare judecatoreasca s-a acceptat formarea noului sindicat, care poarta denumirea de Sindicatul Liber al angajatilor Grup Servicii Petroliere.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca Executivul intentioneaza sa desfiinteze Politia Economica, urmind sa-i revina Garzii Financiare competentele acestei institutii.
Tipuri de ajutoare financiare Prin acest program se aloca 16% din sumele cheltuite in anul 2007, din profit, dar nu mai mult de 100.000 de lei, pentru achizitionarea de active corporale si necorporale, facturate, achitate integral si puse in functiune in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2007.
Reparatiile la podul feroviar peste Jiu din Mehedinti, aflat intre Gura Motrului si Filiasi, s-au prelungit cu un an din cauza problemelor tehnice si financiare ale CNCFR. ... Ambele fire de circulatie trebuia reparate in 2008, insa termenele au fost decalate din cauza problemelor financiare si a inundatiilor.
Consiliul Concurentei a avertizat 16 intreprinderi publice, recent controlate, sa devina transparente in ceea ce priveste relatiile financiare, reiese dintr-un comunicat al autoritatii de concurenta. Companiile in cauza au la dispozitie sase luni pentru organizarea evidentei relatiilor financiare, dupa care actiunea de control va fi reluata.
In temeiul noului act normativ, companiile vor calcula contributia la tariful de monitorizare datorat ANRC in functie de veniturile obtinute din activitatea de telecomunicatii si servicii postale.
"Avem trei propuneri de cand asteptam ca Traian Basescu sa procedeze la schimbarea acestor sefi de servicii mosteniti de la regimul anterior.
Mai mult, 64% dintre utilizatorii de servicii de telefonie mobila utilizeaza cartele preplatite, desi durata medie a unui apel a crescut cu 6% potrivit unui studiu realizat de ANRC.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Scopul seminarului a fost acela ca mediul de afaceri sa spuna exact ce doreste de la furnizorii de servicii, iar acestia sa se plieze exact pe cerintele companiilor.
Scopul seminarului a fost acela ca mediul de afaceri sa spuna exact ce doreste de la furnizorii de servicii, iar acestia sa se plieze exact pe cerintele companiilor.
google-analytics.com