Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (3.17 secunde)
Testele de saliva nu ajung in scoli saptamana aceasta, asa cum spunea Ministrul Educatiei la inceputul lunii. Testele au fost cerute inca din februarie.
Testarea in scoli, amanata. Testele anti-COVID inca nu exista
Reactia lui Sorin Cimpeanu, dupa ce un senator USR a acuzat ca testele de saliva pentru scoli sunt ambalate neconform
Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a scapat pe jos o parte din proba de saliva colectata de la un elev de clasa a IV-a, intr-un clip in care vrea sa demonstreze cat de usor pot fi administrate aceste teste acasa sau in scoli, de catre personal nespecializat.
Alexandru Rafila si Sorin Cimpeanu ofera informatii despre cum se face testarea. Tutorialele sunt dedicate atat parintilor cat si elevilor si parintilor. Testarea in scoli trebuie sa inceapa pe 2 decembrie.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli. Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
La doua saptamani de la inceperea anului scolar, scoli cu nume mare din buricul targului nu au profesori de limbi straine, concursul fiind organizat de-abia in aceste zile. ... Acum, daca iti tocesti coatele in scoli si biblioteci, ajungi un paria al societatii.
In mod aproape sigur acest precedent va conduce la un val de proteste in randul grupurilor de elevi de la multe scoli si licee din Romania, motivele acestor manifestatii fiind mai putin importante.
Nu pentru salariile bugetarilor, scoli, spitale sau autostrazi. ... noi nu ne ocupam de scoli, autostrazi, lupta impotriva saraciei, locuinte, apa, canalizare, gaze.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Asa ca, in anul de gratie 2007, vom intra cu scoli in care elevii nu au apa, nu au unde-si face nevoile decit intr-un fel de gropi, pompos denumite wc-uri, si unde au sanse mari sa se imbolnaveasca.
Intorcandu-ma la icoane, sa inteleg oare ca pe adeptii evacuarii lor din scoli ii deranjeaza, cand intra in marile muzee, salile unde sunt expuse operele Renasterii, pline de scene sacre?
Legea educatiei sexuale in scoli a fost adoptata in Parlament. Orele de educatie sexuala incep in clasa a VIII-a, numai cu acordul parintilor.
Pentru ca in multe joburi meseria se invata practic la locul de munca, cunostintele teoretice dobindite prin scoli ajuta, dar nu sint suficiente.
Astfel, pentru ei, desi initial l-au premiat ca fiind "educativ", filmul este "prea dur" pentru a fi difuzat in scoli, licee si cinematografe franceze si singura concesie pe care i-o pot face deocamdata este aceea de a-i fi permis sa apara insotit de un mesaj de avertisment care sa atentioneze spectatorii asupra scenelor care ar putea dauna francezilor sensibili si tinerilor.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
Ore mai scurte la mai multe scoli din Gorj. Ca sa faca economie la gaze si la electricitate, mai multi directori au propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute.
E laudabila initiativa deputatului clujean privind interzicerea produselor de tip fast-food in scoli, pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase generatiei tinere.
Numarul cazurilor de violenta in scoli a crescut cu aproximativ 2000 fata de anul precedent. Este vorba de atacul la persoana, violenta sau distrugere de bunuri care apartin unitatilor de invatamant.
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
google-analytics.com