Cautare

10960 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bucuresti" (6.11 secunde)
Pentru ne(cunoscatori) Daca analizezi datele stiintifice si studiile medicale acreditate din spatele aparatului, rezultatele nu ar trebui sa fie deloc surprinzatoare.
De ce statul roman nu a trimis probe si esantioane, colectate aleatoriu, din produsele Hexi Pharma la 3 - 4 laboratoare acreditate din tari fara firme cu interese pe aceasta piata?
Guvernul a aprobat saptamana trecuta o ordonanta de urgenta care prevede ca studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa, in institutiile de invatamant superior acreditate, beneficiaza de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Areta Sandru (25 iulie 1950, Lazuri, judetul Satu Mare - 18 mai 1991, Bucuresti) este o prozatoare. ... La Bucuresti va absolvi in 1969 Liceul I.L. ... Un timp profesoara la scoli generale (1975-1979), va intra apoi in presa, ca redactor la Scanteia tineretului (1980-1989) si la Tineretul liber (1989-1991).
La evenimentul care va avea loc pana la 12 aprilie participa reprezentanti din 220 de gradinite si scoli generale din Bucuresti. ... Discutiile cu parintii prezenti la eveniment au aratat ca exista cateva criterii de alegere a unei scoli sau gradinite, dupa caz.
In Romania sunt aproximativ zece mii de scoli, dintre care doar circa trei mii au montat deja internet. ... In alta ordine de idei, azi, la Bucuresti se va serba implinirea a 10 ani de la intrarea in vigoare a legislatiei din domeniul concurentei in Romania.
cartierele vechi au o infrastructura bine pusa la punct, drumuri asfaltate, mijloace de transport in comun in apropiere si, mai mult decat atat, foarte multi oameni sunt legati sentimental de cartierele metropolei in care s-au nascut, de scoli, gradinite, parcuri si biserici, ba chiar si de piata si de locul in care isi platesc telefonul.
- In frumosul Bucuresti.
192 si Ada School din Bucuresti au demonstrat ca sunt adevarati agenti ai reciclarii si ai colectarii separate.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu. ... Premiul intai al concursului din scoli, constand in cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour Romania si este impartit in fiecare oras participant la concurs.
Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare judetene vor marca prin manifestari specifice, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei scoli, zilele de 5 octombrie (Ziua internationala a educatiei), 5 iunie (Ziua invatatorului) si 1 iunie (Ziua copilului).Una dintre noutatile urmatorului an scolar este aceea ca elevii vor avea un statut propriu.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
- Intr-un speech lacrimogen sustinut la Timisoara, unde societatea cu acelasi nume i-a oferit un premiu pentru realizarile sale in apararea Justitiei, atat a celei comuniste (la Aiud), cat si a celei capitaliste (la Bucuresti), Augustin Lazar a lasat, precum voievozii din vechime, mostenire functia sa la care nu a mai putut ajunge inca o data, colegilor pe care ii someaza sa si-o asume.
Cel mai recent exemplu in acest sens este masura aberanta a ministrului Educatiei de a-l sanctiona pe inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti pentru decizia corecta a acestuia de a o demite pe profesoara Bodnaras, directoarea Scolii Centrale din capitala.
Intr-un volum recent aparut la editura "Historia", sub titlul "Intre Washington si Bucuresti", d-l Andrei Brezianu, un bun cunoscator al realitatilor americane, ne atrage atentia ca e superficial sa discutam, cum suntem inclinati s-o facem, despre o singura America.
google-analytics.com