Cautare

22 de rezultate pentru "sclavii" (3.04 secunde)
Intr-un comunicat de presa remis ieri redactiei si semnat de liderul SSM, Gheorghe Tiber, se precizeaza ca "salariatii din ArcelorMittal - Tubular Products sunt tratati precum sclavii de pe plantatiile americane, deoarece niciunul dintre cele sase grupuri sanitare nu are usa si nici geamuri, apa nu curge iar femeia de serviciu nu exista, ci doar o mizerie de nedescris.
Daca vom ramane sclavii unor aranjamente subterane prin coalitii sau legaturi din acestea obscure intre oameni interesati si grupuri de interese, sigur ca partidul va avea de suferit pe viitor.
Toti sclavii Noii Securitati care vor sa puna mana pe PSD pentru a-l transforma intr-o anexa vor avea de a face cu mine si cu MILIOANELE de Oameni care ne-au votat!
ßedinta nu a mai putut fi reluata nici la insistentele deputatului PD Daniel Buda, care i-a reprosat presedintei ca se poarta cu deputatii prezenti ca si "cu sclavii pe plantatie" si i-a propus o pauza de jumatate de ora pentru intregirea cvorumului.
si-a implicat sclavii etiopieni intr-o adevarata catastrofa in Somalia. Mujahedinii ii vor distruge", a declarat el. Etiopia a anuntat, marti, ca isi va retrage fortele din capitala somaleza, subliniind ca nu intentioneaza sa isi mentina trupele in Conrul Africii dupa incheierea misunii.
Obligati sa plateasca uriase cheltuieli de calatorie, imigranti ilegali chinezi devin deseori "sclavii" propriilor lor conationali, care ii exploateaza ca mana de lucru ieftina, in special in companiile clandestine.
Scaparile "scribilor" sunt cauzate de apartenenta politica a acestora, catalogati de ex-presedintele Iliescu ca fiind "sclavii" Pietei Universitatii.
In opinia Patriarhiei, legiferarea prostitutiei nu rezolva o problema sociala grava, ci, dimpotriva, amplifica fenomenul sub forma unei sclavii motivate financiar.
Da, pentru ca urmand aceeasi logica si precedentul creat de Curte, Guvernul va pune din nou Parlamentul intre paranteze si isi va asuma peste cateva zile raspunderea pe noul Cod al Muncii, care ii va transforma pe angajati in sclavii angajatorilor.
Premierul a sustinut totodata ca afirmatiile sindicatelor, conform carora modificarile Codului Muncii ii vor obliga pe salariati sa lucreze zilnic 16 ore si sa ajunga, astfel, "sclavii" angajatorilor, nu au legatura cu realitatea.
"Criza este mondiala si este consecinta dezastrului financiar pe care l-a suferit SUA. In Europa suntem sclavii lor. Ceea ce se intampla acolo se petrece peste sase luni in Europa".
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca.
Numai ca pana si sclavii primeau mancare. Subalternii sai nici de mancare nu beneficiaza de pe urma prestatiilor. Sensibilul a fost ucis de Marlanul din el.
Insa, apoi, oamenii ajung sa traiasca precum sclavii. Barbatul a redus femeia la calitatea de lucru, de marfa si bineinteles ca si femeia a facut acelasi lucru in propriul mod subtil:
Asadar, ramane cercetatorilor sa renunte la a fi sclavii teoriilor teziste, si mai degraba de a fi arheologii fiintei umane, un univers mai fabulos decat cel de dincolo de galaxii, unde ar putea descoperi raspunsul la milenarele trei intrebari fundamentale:
Ori in zilele noastre, nu doar ca aceasta zicala este ignorata, dar noi insine am devenit sclavii exceselor. De tot felul, nu doar culinare!
Sclavii erau legati cu lanturi, batuti, infometati si pusi sa manance ca si animalele, de pe jos. O moarte suspecta a pus capat ororilor care au avut loc, atatia ani, sub nasul autoritatilor din Arges.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
Un roman care lucreaza in strainatate afirma de curand ca noi suntem sclavii moderni ai Europei. Mana de lucru ieftina pe plantatii agricole de capsuni, lamai, portocali, maslini.
Ce a urmat, a demonstrat inca o data ca cei pusi sa apere legea sint tot sclavii banilor,neputinciosi in lupta cu inamicul vazut sau nevazut.
google-analytics.com