Cautare

4775 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 dambovita" (2.87 secunde)
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
O Iosif Brasov, retelele de chioscuri si magazine de presa Octagon, Calioppe Prahova, Dambovita si Brasov, Desteptarea Bacau si din librariile online:
La data de 9 noiembrie 2010, un barbat de 56 de ani din jud.
La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 08:00, H. ... La data de 2 decembrie 2010, in jurul orei 19:35, S. ... La data de 02 decembrie 2010, in jurul orei 17:35, M. ... Dambovita, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos.
Boc a aratat ca a cerut, in cadrul BPN, ca presedintele organizatiei Dambovita sa-i prezinte un raport al activitatii consilierului judetean Aurel Cucu.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
- pristornice - bete (pentru femei), la 50 RON - se purtau inainte la fote - valnic (din Dambovita) - la 150 RON - marame din borangic 100% - la 350 RON - ii din Arges si din Dambovita
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele vor candida Emil Calota (primarul Ploiestiului), Ioana Cristea (vicepresedinte PSD Femei Dambovita), Mariana Gaju (primar Cumpana), Cosmin ßtefan Georgescu (PSD Giurgiu) si Marian Sarbu (fost ministru al Muncii).
Pretedintele Organizatiei Dambovita a social-democratilor, deputatul Ion Stan, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca personal il sustine pe Adrian Nastase, daca va candida, la functia de pretedinte al Consiliului National.
Traian Basescu se vrea "un Putin de Dambovita". ... Sau un fel de Putin de Dambovita", diseaca Nastase gesturile politice ale "domnitorului" Basescu.
Potrivit Mediafax, dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar cele mai multe s-au inregistrat in Dambovita (22), Hunedoara (19), Mehedinti (14) si Braila (13).Pentru aceste fapte au fost aplicate 76 amenzi contraventionale in valoare de circa 33.000 lei.Din 76 de amenzi aplicate de politie, cele mai multe au fost inregistrate in Braila (13), Dambovita (11) si Prahova (7).Datele prezentate de catre ministru releva ca, din totalul celor 53 de infractiuni, 13 au vizat promisiunea, oferirea sau darea de bunuri, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba.In primele cinci zile de campanie au fost inregistrat 310 manifestari electorale, cele mai multe in Timisoara (32), Teleorman (25), Brasov (23), iar pe timpul manifestarilor au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale.
Presedintele de onoare al PSD s-a aflat, joi, la Targoviste pentru a-l sustine pe candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita.
Preluarea se va face de la Apele Romane si vizeaza activele de pe raurile Arges si Dambovita.
google-analytics.com