Cautare

4775 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 dambovita" (2.66 secunde)
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
google-analytics.com