Cautare

2091 de rezultate pentru "rezultate bac licieul industrial nr 2 sighetu marmatiei" (3.87 secunde)
2.Procurorii romani vor sa afle daca berbecutii cu care a plecat din tara Omar Haysam au fost si ei implicati in rapirea jurnalisilor.
Telespectatorii vor putea urmari la TVR 2 un program in amintirea regretatei actrite Ruxandra Sireteanu, care a incetat din viata marti, 18 februarie, la varsta de 70 de ani.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul (continuare) BAC-ul supravegheat de OSCE In Romania, copiii dau examenul de bacalaureat supravegheati de doi profesori si camere video.
Ministrul Pricopie a subliniatgrija pe care o are in privinta cresterii promovabilitatii la bacalaureat, anuntand, in premiera, ca se gandeste la introducerea unui modul de pregptire in perioada octombrie-ianuarie, plus inca o sesiune de examene in februarie-martie, pentru elevii care nu reusesc sa ia bac-ul.
Dupa ce ajungi pe malul celalalt, tot romanesc, mai sunt aproximativ 300 de metri pana la vama. Drumul de la bac pana la vama este plin de praf si balarii. (Imi vine in minte un titlu:
Dar partea ca nu i-a dus capul este intr-o prea mica masura vinovata de aberatiile care se pot inghesui intr-o lucrare de bac.
Incep emotiile pentru elevii de clasa a 12-a. Astazi a avut loc prima proba la simularea pentru Bacalaureat. Chiar daca e doar o proba de verificare, opt elevi au fost eliminati din sali pentru tentativa de frauda.
Hotarati sa dezgropam cele mai urate lucruri care se petrec peste tot si aiurea, ziarele centrale au pornit o campanie tampita parca de a gasi subiecte de bac la colt de strada, arata cu degetul perlele elevilor, alimenteaza scandalul si asteapta cu sufletul la gura sa mai stoarca un cuvant-doua de la cei care ancheteaza cazul subiectelor furate, ca sa-si mai umple o pagina...
Subiectele de la bac trimise prin e-mail, lucru ce a dus la schimbarea subiectelor din mers, cadavrul unui bebelus incinerat in ciuda vointei parintilor, caldura mare si multa lume care pare ca a luat-o razna din cauza caldurii.
(Acest fenomen a fost agravat de ideea cretina de a utiliza media de la bac pentru admiterea in facultati; asta pentru a economisi fondurile necesare unui concurs de admitere, pentru a mai ramane suficienti bani de furat).Toti activistii erau ahtiati dupa diplome, distinctii, onoruri stiintifice.
Probabil s-a gandit si el ca spala columbeanca imaginea invatamantului romanesc, prin notele ei mari de 10 luate la bac, la liceul ala unde s-a mutat cu bani si unde incearca sa se dea balena in acvariu pe finantele viitorului sot.
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Daca erati curiosi sa aflati deznodamantul in scandalul cu bac-ul, ei bine, ministrul care pare cel mai moale din tot Guvernul actual - ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a anuntat ca au fost sanctionati aproximativ 100 de profesori care nu si-au facut treaba corespunzator.
Absolventii de liceu ar putea da un examen diferit, bazat pe competente. In plus, elevii si-ar putea alege competentele pe care vor sa le sustina la bac.
Peste 2.400 de candidati au absentat de la prima proba scrisa a bacalaureatului, iar 39 au fost eliminati pentru frauda.
Ajungi sa te intrebi ce se mai invata oare la scoala si pe ce criterii a luat respectivul BAC-ul, daca nici macar nu a auzit de reputatul autor, nu a citit nici acel cunoscut si frumos roman din programa pentru bacalaureat si unul de referinta de altfel in literatura romana.
Nu s-o aducem subiect de bac si apoi sa ne ofticam ca se mediatizeaza prea mult. Si inchei aici cu metafora.
Poate cei care au gandit Bac-ul, care editeaza ziare, care platesc pentru proiecte copiate ar trebui sa schimbe ceva. Poate ei ne-au invatat sa fim asa...
Tara asta nu mai are pe ce se baza, scoala, capitol la care Romania excela, a devenit de rasul curcilor si cred ca nimanui nu-i sunt straine scenele de violenta impotriva profesorilor sau rezultatele extrem de slabe la bac sau la alte examene, care s-au inregistrat in ultimul timp.
google-analytics.com