Cautare

1154 de rezultate pentru "raportull aur argint" (2.96 secunde)
Cum iti dai seama daca e aur sau nu? ... Cu cat aliajul are mai multe carate, cu atat contine mai mult aur pur. Exista trei tipuri de aur:
In general, psihanalistii sunt de parere ca banii, de regula monedele de aur, sunt cele reprezentative pentru barbati, aratand astfel capacitatea lor de a oferi afectiune in viata, iar monedele de argint sunt reprezentantele femeilor si acestea reprezinta speculatiile erotice.In acelasi timp daca te visezi un om cu bani mai inseamna si ca in viata te asteapta o perioada fara nici o grija, iar atunci cand visezi ca gasesti bani, dimpotriva te asteapta o perioada grea.
Seful statului si-a facut calculele si a ajuns la concluzia ca statul roman ar putea obtine numai din redeventa de 4% 20 tone de aur. ... Presedintele a adaugat ca Romania va mai deschide doua exploatari de aur, cu regii romanesti.
Alex Burlacu prezinta o colectie de coliere din argint, inele din aur roz si butoni din argint si heliotrop, iar Alina Bancila, inele, medalioane si coliere din alama placataa cu argint, cu perle, coral si pietre semi-pretioase precum ametist, agate, turcoaz, onix, turmalina.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
canotoarele campioane olimpice - Doina Ignat, Viorica Susanu, Camelia Lupascu, Georgeta Andrunache, artistii Calin Goia, Dan Helciug, realizatorii TV Sonia Argint-Ionescu, Daniel Osmanovici, Alex Dima, Gianina Corondan, Oana Tache.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint. ... Facem si reparatii la bijuteriile din argint - acestea costa 10 RON (la reparatii pentru bijuterii din argint) si 15 RON (la reparatii pentru bijuterii din aur).
Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint. ... Facem si reparatii la bijuteriile din argint - acestea costa 10 RON (la reparatii pentru bijuterii din argint) si 15 RON (la reparatii pentru bijuterii din aur).
Romania produce anual circa 6 tone de bijuterii Productia pe o luna de bijuterii din Romania este de circa 500 de kilograme, insemnand ca anual producem aproximativ 6 tone de podoabe, dintre care jumatate sunt din aur, iar restul din argint.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint!
La standul sau, gasiti obiecte mici din argnt, animalute, pasari, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Adriada Shine SRL, reprezentata de Adriana Niculae, cu bijuterii din argint. "Importam bijuterii din argint din Thailanda, Mexic si China.
colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual) - 100 euro, brosa cu diamante (model art nouveau) - 350 euro, icoana catolica (cea mai veche piesa de la standul ei) - 1.300 euro, ceas Cartier model vechi - 320 euro, ceas Dolce Gabbana - 100 euro, cutiuta de bambus sculptata manual - 250 RON, cutiuta din metal, pentru bijuterii - 150 RON, rama din argint ruseasca, veche - 150 euro, tava din portelan si argint - 250 euro (ce dateaza din decembrie 1787), tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual:
colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual), brosa cu diamante (model art nouveau), ceasuri vechi, tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori), vase din argint lucrate manual, pudriera lucrata manual, in argint, lustra veche de 100 de ani.
google-analytics.com