Cautare

34 de rezultate pentru "range rover" (3.13 secunde)
Oua de la gaini crescute la sol cu acces in aer liber Toneli Holding - Compania care lanseaza produsul La curte - Free Range, dupa o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti.
Atunci va spuneam de masinile cu volan pe dreapta, de cele inmatriculate in Bulgaria, de cele italienesti produse inainte de 2004, marcile Saab si Volvo cumparate din Romania de noi, automobile britanice precum Rover sau MG, limuzine scumpe modele mai vechi, masini modificate si alte cateva.
se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa. ... automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes), clubul la dispozitia sa… si asa mai departe", se arata in documentul remis CCIR, Camerelor de Comert Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
- Conducatoarea auto, aflata la volanul unui Range Rover, a parasit partea carosabila si a intrat intr-un copac. ... Impactul a fost atat de puternit incat copacul lovit de Range Rover-ul jurnalistei s-a rupt, iar masina s-a intors in directia opusa.
Mercedes-Benz, Mitsubishi, Land Rover, Range Rover, Jaguar, Ford, Hyundai, Peugeot sau automobilul electric sunt cateva dintre marcile ale caror noi modele au putut fi admirate in Complexul Expozitional EXPOROM.
Marcile auto care vor fi prezente la eveniment sunt Mercedes-Benz, Range Rover, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Volvo, Citroen, Honda, Skoda, Seat, Peugeot, Mazda, Suzuki, Kia & Hyundai hibride, Opel si Chevrolet prin Di-Bas Auto.
Cat despre Tenda A9, este un range extender foarte util oricui. Eu locuiesc la curte si am un spatiu generos as spune.
Averea fiicei presedintelui EBA detine un autoturism Range Rover cumparat in 2007 cu 50.000 de euro, bijuterii de 8.000 de euro si un credit de 16.500 de euro de la Piraeus Bank scadent in 2012.
In competitie au intrat Citroen DS5, Fiat Panda, Ford Focus, Opel Ampera (varianta europeana a Chevrolet Volt), Range Rover Evoque, Toyota Yaris si Volkswagen Up!
In competitie au intrat Citroen DS5, Fiat Panda, Ford Focus, Opel Ampera (varianta europeana a Chevrolet Volt), Range Rover Evoque, Toyota Yaris si Volkswagen Up!
16 hectare de teren arabil intravilan in Stefanestii de Jos, peste 51 de hectare de teren arabil in comuna ilfoveana Dascalu, 4,65 hectare de teren intravilan in Voluntari si 1,8 hectare de teren intravilan in Pantelimon, trei apartamente in Bucuresti, o casa in Stefanestii de Jos, un Bentley, un Ferrari, un Range Rover, trei Toyota, o motocicleta Honda VFR, cesuri de 200.000 de euro si milioane in conturi, asta a agonisit Nae Nicolae in timpul vietii.
Razvan Ciobanu, aflat la volanul unui Range Rover, a pierdut controlul masinii, din cauza vitezei si a iesit de pe carosabil.
Un alt caz este cel al unui oradean care a cumparat din Germania un Land Rover cu probleme de functionare. Colegii nostri maghiari si proprietarul s-au deplasat la reprezentanta Land Rover din Budapesta si masina a fost reparata in decurs de o saptamana.
Cu ocazia aniversarii, ParkLake deruleaza campania Sarbatoreste un an alaturi de ParkLake, prin care organizeaza o multime de activitati care sa aduca zambete pe fetele vizitatorilor - concert aniversar Smiley, mii de vouchere cadou, tombola aniversara care va oferi prin tragere la sorti un Land Rover Discovery si multe premii pe loc, in valoare totala de peste 80.000 de euro.
La scurt timp dupa ce a urmat acest sfat, a fost trimis la la PEWR (Pinecastle Electronic Warfare Range), la 90 mile sud de Jacksonville, Florida, in rezervatia Ocala National Forest.
Intr-un moment in care industria se afla in impas, eforturile noastre se concentreaza pe sprijinirea clientilor nostri catre afaceri mai profitabile, continuand astfel cresterea inregistrata in ultimii ani." Acord financiar pe termen lung pentru sprijinirea investitiilor viitoare Recent, Grupul Puratos a semnat un acord financiar pe termen lung in valoare de 150 milioane US $ (aproximativ 112 milioane de euro) cu Pricoa Capital Group, una dintre cele mai mari companii de asigurari din Statele Unite ale Americii, pentru a acoperi o parte semnificativa a resurselor financiare in vederea derularii Planului Long Range 2012-2018 si pentru a sprijini investitiile grupului la nivel mondial.
C Note este un terminal din zona mid-range, cu mare accent pe raportul performanta/pret. Vine intr-un design unibody, realizat din aluminiu, rezistent si cu o grosime de doar 8.4 mm.
Glenmorangie Nectar D'or Port Charlotte Glenmorangie Extreme Rare New Range Whisky 18 Y.O Glenmorangie Lasanta Glenmorangie Ruban Highland Park 12 Y.O Highland Park 18 Y.O Irishman Irishman Founders Reserve Isle Of Arran Distillers J&B Reserve 15 Y.O.
Defileaza, de asemenea, mai multe vehicule, inclusiv blindate, precum si o autospeciala cu apa, destinata gestionarii misiunilor de ordine si siguranta publica.Parada Politiei de Frontiera Romane debuteaza cu trei autospeciale operative Volkswagen Passat Variant, destinate misiunilor de supraveghere a frontierei, urmate de autospecialele de teren Iveco Massif si autospecialele de supraveghere cu termoviziune Artemis Land Rover.
Potrivit Raportului de gestiune din 30.06.2005, in semestrul I/2005 s-au efectuat investitii in sensul achizitionarii a trei masini in leasing (o Dacie Logan, un Land Rover pentru conducere si un Pegeaut pentru marfa).
google-analytics.com