Cautare

842 de rezultate pentru "radulescu mihaela" (7.50 secunde)
Orice suma are o limita si, cum în acest moment preturile au crescut insuportabil pentru buzunarele craiovenilor, nu vad cum ar mai putea fi majorate“, a explicat Carmen Radulescu, directoarea agentiei imobiliare Carmen.
Romania ar putea fi nevoita sa importe grau, incepand din primele luni ale anului viitor, la un pret cu pana la 30% mai mare decat cel cu care a exportat, din cauza cantitatilor mari de grau livrate in afara tarii, a declarat ieri secretarul de stat in Ministerul Agriculturii, Adrian Radulescu.
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
(AICI ai imagini cu Mihaela Radulescu aproape goala intr-un clip de-al trupei Directia 5). ... De-a lungul timpului, in presa, diferiti medici esteticieni au analizat-o si au depistat ca Mihaela si-a facut rinoplastie, si-a injectat buzele, dar si ridurile de langa ochi si din jurul gurii.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
Mihaela Serban scrie un scenariu de film. Mihaela este cunoscuta publicului la nivel national pentru programele de succes realizate de zece ani, editiile speciale ale Galei "Femei de Succes" si ale Galei "Celebritatile Anului". ... Acum, Mihaela lucreaza la finalizarea unui scenariu de film pentru marile ecrane.
Dincolo de acestea stau insa tunurile imobiliare ale soacrei sale, Margareta Costea (cunoscuta pentru isprava de a-si fi falsificat dosarul de revolutionar) si afacerile dubioase ale sotiei, Mihaela Geoana.
Mihaela Geoana a declarat ca, desi reconfirma declaratiile deja facute, nu doreste sa mai amplifice acest subiect.
"Senatoarea Mihaela Popa vrea sa conduca filiala ieseana a PDL" Senatoarea Mihaela Popa, presedintele interimar al organizatiei judetene a PDL, va candida la un mandat pentru sefia filialei formatiunii politice. ... Consider ca este o responsabilitate din partea mea sa ma inscriu in aceasta cursa", a declarat presei Mihaela Popa.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
Mihaela Buzarnescu, sportiva fenomen din tenisul romanesc, a declarat ca vrea sa-si intemeieze o familie, insa pentru moment, cariera este pe primul loc. ... Mi-ar placea sa am un club de tenis, a spus Mihaela Buzarnescu la Antena Stars. ... Le datorez toate performantele mele parintilor mei, a spus Mihaela Buzarnescu.
Mihaela Mihai a fost una dintre cele mai cunoscute cantarete din anii ‘70. ... Mihaela Mihai a fost casatorita de trei ori, dar despre al doilea sot al ei, barbatul cu care a trait in Franta, cantareata marturisea in urma cu cativa ani, ca pur si simplu o teroriza.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Mihaela Udrea, fost director in cadrul Ministerului Sanatatii, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la cinci ani si patru luni inchisoare cu executare, pentru savarsirea a sase infractiuni de luare de mita.
Grupul PDL din Senat l-a ales luni, in functia de lider, pe senatorul Cristian Radulescu, care il inlocuieste pe Traian Igas, numit in functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Cristian Radulescu, liderul grupului PD din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca UDMR va accepta adoptarea legii privind Statutul minoritatilor fara prevederile referitoare la autonomia culturala.
Eforturile celor care conduc Muzeul Dunarii de Jos (director Valentin Parnic), Muzeul Municipal Calarasi (director Florin Radulescu) si Directia Judeteana pentru Cultura (director Sorin Danciu) ar putea fi incununtate de un succes care ar fi deopotriva al tuturor calarasenilor, indiferent de orientarea lor politica.
In alegerile pentru sefia PNTCD, taranistii constanteni il vor sustine pe clujeanul Serban Radulescu. Presedintele organizatiei judetene Constanta a PNTCD, Liviu Scarlat, a declarat vineri ca Serban Radulescu este un taranist redutabil, a carui motiune prezentata deschide colaborarea cu orice alt partid de centru-dreapta.
Acestea au aratat ca liderul PD-L Sector 5, Cristian Radulescu, ar vrea sa candideze intr-un colegiu pentru Camera Deputatilor din alta filiala, unde sansele de a fi ales parlamentar ar fi mai mari.
google-analytics.com