Cautare

1588 de rezultate pentru "pro tv pitesti serhan naim" (3.07 secunde)
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Ei au identificat biomoleculele numite SPMs (Specialized Pro-resolving mediators molecules), capabile sa reduca inflamatiile si, totodata, sa stimuleze sistemul imunitar. ... Ceea ce demonstreaza importanta laptelui maternal pentru bebelusi, concluzioneaza Charles Serhan, co-autor al studiului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Lideri pro-rusi au si Cehia si Slovacia.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Toate bune si frumoase, dar parca imi imaginam un 1 Decembrie putin mai altfel, cu toata lumea (ma refer la autoritati) prezenta la manifestari, fara copilul care sta in intersectie, pe ploaie, sa cerseasca un banut si, mai ales, fara rahatul debitat de televiziunea care se cheama PRO TV.
google-analytics.com