Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (4.03 secunde)
In primul rand, avocatii sunt nemultumiti ca se incearca infiintarea unui barou paralel, de catre cei deranjati de actuala stare de lucruri. ... In primul rand, este o prevedere care da dreptul organelor de urmarire sa asculte telefoanele avocatilor.
Saptamana viitoare va fi inaugurat la Mangalia primul magazin de tip discount MiniMax, ridicat in zona strazii Portului, zona cunoscuta drept "capatul de linie". ... Acesta va fi primul supermarket de tip "Penny Market" din zona litoralului sudic.
Cresterea economica este estimata pentru primul semestru la 6,5%, dupa un avans de 6% in primele trei luni, a declarat ieri ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. "In primul trimestru, o pondere mult peste PIB s-a inregistrat la investitiile staine.
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
„Aceste oportunitati de finantare vor crea conditii favorabile pentru atragerea investitiilor, cresterea eficientei activitatilor economice, dar vor conduce si la îmbunatatirea standardului de viata pentru locuitorii regiunii“, a afirmat Marilena Bogheanu.Primul venit, primul servitCei interesati de accesarea unor astfel de fonduri ar trebui sa se grabeasca sa depuna solicitarile, mai ales ca finantarile se vor putea obtine în ordinea venirii lor (primul venit, primul servit).
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. ... "Am auzit ca s-ar fi produs primul telefon mobil Nokia 'made in Jucu', dar nu stiu ce model sau altceva.
Deficitul comercial in primul trimestru al acestui an a fost de 17,84 miliarde lei (4,84 miliarde euro), cu 2,96 miliarde lei (455,8 milioane euro) mai mult decat in trimestrul I din 2007.
Astfel, Nuclearelectrica a livrat sistemului energetic national in primul semestru al anului 2008 o cantitate de 4.716.459 MWh, comparativ cu 2.830.909 MWh in primul semestru al anului 2007.
Astfel, economia UE s-a contractat cu 0,1% comparativ cu primul trimestru. ... In primul trimestru din 2008, ratele medii de crestere au fost de 0,7% in zona euro, respectiv 0,6% in intreaga Uniune Europeana.
Raiffeisen Bank a lansat o promotie pentru creditul auto in perioada martie - mai 2009, constand in practicarea unei dobanzi de 0%, in primul an, au declarat reprezentantii bancii.
Primul val al crizei financiare face ravagii in Dolj. ... "In primul rand, BNR trebuie sa coboare dobanda de politica monetara de la 10% la 2-3%, asa cum se intampla in alte tari din Europa.
Pentru a avea succes in aceasta perioada, agentiile trebuie sa dea dovada in primul rand de seriozitate si adaptabilitate.
Analistii, surprinsi de evolutia economiei Scaderea PIB-ului din primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a depasit cu mult previziunile analistilor, care se asteptau la o contractie a economiei intre 2% si 4,1%.
Sindicalistii au fost surprinsi de decizia conducerii, in contextul in care Alro a inregistrat profit in primul trimestru al anului si primisera promisiuni ca nu se vor face disponibilizari colective.
De asemenea, in primul trimestru din 2009 s-a inregistrat o scadere cu 7,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. ... "Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul al doilea, acesta s-a redus, comparativ cu primul trimestru, cu 1,2% (date ajustate sezonier).
Productia energetica a complexurilor a scazut in primul semestru cu pana la 24%.
'Site-urile ziarelor au atras, in primul trimestru, o medie de 74,4 milioane de vizitatori unici, pe luna.
Primul zbor al aparatului a avut loc in 1974. Dezvoltarea IAR 99 Soim a inceput in anii '70, modelul fiind primul avion reactiv proiectat si realizat integral in Romania. ... Primul zbor a avut loc in 1985, iar din 1988 a intrat in serviciul fortelor aeriene romanesti.
Consumul de bere din Romania a scazut cu aproximativ 11 la suta in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2009, intregul sector al berii inregistrand acum un volum de opt milioane de hectolitri, informeaza Asociatia "Berarii Romaniei".
Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova. ... De ce va fi primul mall din Craiova Dezvoltatorul sustine ca mall-ul de la Electroputere devine operabil in octombrie 2011.
google-analytics.com