Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (3.55 secunde)
Mai mult decat atat, Boc spune ca Dumitru Nicolae ar trebui sa se gandeasca bine la faptul ca nu a obtinut un nou mandat din primul tur, pentru ca un primar in exercitiu, care nu reuseste sa castige din primul tur, are o problema.
La o simpla analiza a rezultatelor din cele doua tururi de scrutin, vedem ca in cele doua saptamani scurse intre acestea Nicolae a mai castigat 27.154 de voturi, in timp ce Lisinschi nu a mai castigat de partea sa decat 2.354 de sustinatori dintre cei care in primul tur au votat cu alti candidati.
"Nu am discutat in Guvern, am discutat doar cu primul-ministru si cu domnul Predoiu. Probabil ca primul-ministru a discutat cu presedintele si este varianta pe care o gandim.
Presedintele slovac in exercitiu Ivan Gasparovic s-a clasat pe primul loc in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, cu 46,7% din voturi, urmat de candidata opozitiei Iveta Radicova (foto), cu 38%, potrivit rezultatelor definitive anuntate duminica.
In primul sau discurs de la investirea in cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei, sustinut in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, Traian Basescu a pledat pentru reforma politica a statului, pentru modenizarea mediului rural si a vorbit despre sperantele inca neimplinite puse de romani in urma cu 20 de ani.
Continuarea Programului "Rabla", construirea de case pentru specialistii din mediul rural, reabilitarea termica a blocurilor si a drumurilor judetene, Programul "Primul Siloz", vanzarea locuintelor ANL chiriasilor, sprijinirea IMM-urilor, dar si a autoritatilor locale care acceseaza fonduri UE prin acordarea de garantii de stat si masura somajului tehnic sunt alte masuri deja luate de guvern si prezentate de Emil Boc.
Avand in vedere diferentele de organizare si structurare dintre PSD si PNL, aceste candidaturi uneori cu valoare simbolica erau importante in primul rand pentru social-democrati, partidul mai mare, cu mult mai multi militanti si activisti.
Cerandu-li-se, celor care au indicat coruptia in corelatie cu Guvernul, sa si indice care sunt cei mai corupti ministri, subiectii l-au plasat pe primul loc pe Emil Boc (15%), pentru ca 13% dintre subiecti sa spuna simplu ca "toti" sunt corupti.
Sugestii pentru PDL.In primul rand, iti poti propune sa fii generos. ... In primul rand, iti poti propune sa fii generos. ... Sau la primul Parlament, cu vreo 19 partide.
"Am discutat cu multi dintre liderii judeteni si, tinand cont de adoptarea legii de astazi, daca se va dovedi ca este constitutionala, in primul rand, ne vom gandi o strategie de campanie, repet, cu candidati comuni in cat mai multe dintre localitati, daca se poate chiar in toate.
Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... In ziua de 27 martie 2012, a fost condamnat definitiv, 5 ani cu executare pentru trafic de influenta, primul parlamentar roman.
Frunda explica de ce trebuie ca premierul sa reprezinte Romania la Consiliul European "Singurul chemat sa reprezinte Romania in sedinta Consiliului European este primul-ministru", fiindca forul european este unul de natura executiva, a declarat senatorul UDMR Gyorgy Frunda, in plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului.
e vorba in primul rand de incarcerarea unui fost prim-ministru. ... in acest domeniu cred ca trebuie sa existe exigente si aici e vorba in primul rand de exigentele impuse de regulile europene. ... Si niciodata primul raspuns nu e legat de coruptie.
Acest lucru, ca oriunde in alta parte a lumii, presupune respectarea, in primul rand, a Constitutiei tarii si, nu in ultimul rand, a valorilor ei.
in primul rand, ca ati facut o alegere buna sa va inscrieti in TSD.
Poate ca, sigur, se asteapta, in primul si-n primul rand, la carne, insa partea de TVA la carne are un impact mai mare si incercam sa o pregatim, poate, pentru 2015.
Producatorii agricoli galateni pot depune din nou cereri pentru achizitionarea de masini agricole, regula fiind "primul venit, primul servit". ... De aceste fonduri vor beneficia producatorii agricoli care vor depune primii documentatia necesara la DADR Galati, pe deja consacratul principiu "primul venit, primul servit".
In conditiile in care oficialii de la Bucuresti sustin in continuare ca economia romaneasca este pe un trend ascendent si chiar ca s-a "supraincalzit si a inceput sa duduie", iata ca deficitul balantei comerciale s-a majorat in primul trimestru cu 49,5%, la 2,354 miliarde de euro.
ßi asta din cauza ca banii se acorda pe principiul "primul venit, primul servit". Dar exista si patroni care nu s-au trezit cu noaptea-n cap doar ca sa prinda un loc fruntas la rand.
google-analytics.com