Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (3.29 secunde)
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se afla de ieri la Paris pentru a incerca, timp de doua zile, sa convinga oficialitatile franceze de necesitatea ratificarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si pentru intensificarea relatiilor dintre cele doua state.
In primul si-n primul rand, nu trebuie autostrada in Romania, in primul rand trebuie sa functioneze apa de la Mariuta si Botosani si pana la zona in curs de desertificare din Dobrogea.
De fapt, este primul targ de animale din Romania facut dupa normele Uniunii Europene si dupa Ordinul 45 al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA).
Nu femeile, ci scrisul a fost pe primul loc - se grabeste el sa-si dea raspunsul si aproape ca isi iese din sarite ca rad. ... - Se sacrificase pentru mine, vine primul raspuns.
Primul zice: ... Un cuplu apare la curs si, pentru ca erau certati, femeia se aseaza in primul rand, iar barbatul in ultimul rand. ... Femeia, din primul rand: ... Repetati, va rog si pentru primul rand...
In vara anului 2004 au aparut primele zvonuri cu privire la averea uriasa pe care primul ministru social democrat ar fi strans-o in cei patru ani de guvernare si pe care ar fi dosit-o bine de tot prin bancile elvetiene.
Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. ... Nu va fi asa cum a fost primul si cel de-al doilea razboi mondial.
Fara sa stim exact daca aceasta comisie, primul organ deliberativ al Calarasiului, a avut un sediu propriu, ea a functionat pana la 24 septembrie 1852, cand Calarasiul, devenit localitate libera, isi schimba si numele in Orasul Stirbei si obtine si dreptul de a avea magistrat, ceea ce in termeni moderni ar insemna primar si consiliu local.
Arta e prost vazuta - In primul rand, acel BAM! ... Va invit sa cautati ultima grila de salarizare si sa vedeti ca daca profesati ca asistent in primul an salariul este 25 de milioane pe luna, iar apoi creste.
In primul rand, ca Romania sa se orienteze politic spre Austro-Ungaria. ... Regina Elisabeta, Regele Carol I, primul-ministru Bratianu, P. ... In primul rand, Ventura sustine ca a asistat la toate evenimentele din acea zi.
Toate acestea sunt purtate posteritatii si datorita numerosilor dusmani ai familiei Borgia, printre care si Sannazzaro, (care a definit-o fiica, sotie, nora a papei), Pontano si Guicciardini Faimoasa acuzatie ca ar avea o relatie incestuoasa cu tatal sau, a fost lansata de primul sot, Giovanni Sforza, in timpul procesului pentru anularea casatoriei, in care era acuzat de impotenta.
"Am intreprins investigatii (in privinta lui Jividen) si primul lucru pe care l-am aflat au fost decoratiile sale, care nu se dau decat pentru fapte cu adevarat eroice.
In primul rand acest mucus formeaza un dop” in colul uterin ce impiedica microbii din vagin sa intre in uter, care este un mediu steril. ... La cateva zile dupa sfarsitul menstruatiei, incepe colul uterin sa secrete primul mucus din ciclul menstrual.
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
primul miner al tarii, primul marinar, cel mai iubit fiu etc. ... primul venit, primul servit! Nu conteaza ce si daca ganditi, important e sa fiti multi.
Cantitativ, ei sunt mai numerosi ca primul grup, insa sunt mult mai dezorganizati. ... Dupa Primul Razboi Mondial, statul roman nu a mai urmarit cu aceeasi fervoare politica romaneasca din Balcani, diplomatia romaneasca tradand interesele aromanilor balcanici in numele intereselor majore ale noului stat unificat.
Primul tip il numeste iubire-deficienta, iar al doilea tip, iubire-fiinta. ... In primul caz, accentul se pune pe cum sa obtina mai mult. ... Eu spun ca primul tip de iubire este o moneda falsa, nu e autentica.
Specialist in domeniul senzorilor medicali, romanul a inventat si introdus pe piata primul ceas capabil sa masoare pulsul sportivilor numai pe baza senzorilor optici. ... Erai genul de licean pasionat de experimente, primul la olimpiade sau din contra, ai devenit interesat in special dupa ce ai intrat la facultate?
Premierul a fost intrerupt la aceasta fraza de presedinte, care i-a atras atentia ca mesajul adresat Romaniei reprezenta practic primul punct al concluziilor, si nu al doilea, deoarece textul final al Consiliului European incepea cu adresele formale de multumire pentru participanti. "Scuza-ma, e primul punct.
Presedintele Traian Basescu si primul ministru Calin Popescu Tariceanu au avut joi seara un nou schimb de replici de la distanta.
google-analytics.com