Cautare

8653 de rezultate pentru "primul" (3.06 secunde)
sumele declarate de bunavoie de firme pe primul trimestru al anului sunt cu 65 de milioane de lei mai mari decat cele declarate in aceeasi perioada a anului trecut.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Vineri, 2 februarie 2018, se lanseaza in cinematografele din toata tara animatia The Star / Primul Craciun, o productie AFFIRM Films si Sony Pictures Animation, ce prezinta povestea nasterii lui Iisus Christos dintr-o perspectiva inedita.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
pierderea in greutate dupa primul trimestru de sarcina 3.
In primul rand, aceasta lege... ... Pe de alta parte, este primul caz de cand stiu eu, de circa 13 ani, cand motivarile sunt de genul indirect si imi cer scuze fata de Comisia de regulament, dar ele, in fapt, sunt de genul:
Nu as vrea sa speculez acest lucru si cred ca la aceasta intrebare poate raspunde primul ministru in exercitiu, nu eu. Dar constat numai ca si primul ministru in exercitiu este, cred, pus intr-o situatie foarte dificila.
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania:
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, dupa ce BEC a dat rezultatele finale la primul tur al alegerilor locale, ca PDL a obtinut acum mai mult decat a obtinut Alianta D.A la alegerile din 2004.
Asa am aflat ca a fost un an dificil pentru unii sau mai bun pentru altii, un an in care alesii au trebuit sa demostreze alegatorilor ca au meritat votul lor - unii dintre primari sunt la primul lor mandat, altii - au fost realesi.
In rest, am discutat de cateva lucruri foarte concrete, in primul rand s-au remarcat din partea Comisiei progresele evidente facute in ceea ce priveste mecanismul de absorb?ie a fondurilor europene facute in acest an", a mai spus Victor Ponta.
Cu toate ca multe voci din Romania fac referire la statistici apocaliptice care au indicat procente de 80% din numarul IMM-urilor existente in Polonia, Cehia si in alte state est-europene care au aderat deja la Uniunea Europeana, intreprinderi care ar fi falimentat in primul an dupa aderare, o statistica reala transmisa din Polonia dovedeste faptul ca numai 0,1% din IMM-urile ce functioneaza in aceasta tara au fost radiate in primul an de la aderarea la UE, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa Dumitru Nancu, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru IMM-uri Constanta.
Potrivit datelor comunicate de companii, profitul operational al OMV s-a diminuat cu 2%, cel al Petrom cu 57%, numai in primul trimestru, iar vanzarile grupului MOL au scazut cu patru procente.
Importurile de vin ale Romaniei au totalizat 28,9 milioane de litri in primul semestru, de aproape trei ori mai mult decat exporturile, care s-au cifrat la 11,2 milioane de litri, insa comparativ cu primele sase luni ale anului trecut balanta este mai echilibrata.
Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank, estimeaza o scadere a economiei Romaniei de -0,3 - -0,5% fata de trimestrul patru din 2009 (date ajustate sezonier) si de -3% - -3,5% fata de primul trimestru din 2009.
a vorbit si de primul trimestru, si de primul semestru si de al doilea semestru din 2011. ... primul trimestru, primul semestru sau al doilea semestru al anului. "Suntem inca in perioada de criza, dar cu perspectiva sa iesim din recesiune in primul trimestru al anului viitor.
Sorana Cirstea a obtinut calificarea in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului. ... Cirstea a avut un inceput dezastruos de meci, pierzand categoric primul set, scor 1-6, insa si-a revenit rapid, adjudecandu-si clar celelalte doua seturi, 6-2 si 6-3.
Primul mouse apoi apple mouse, microsoft mouse, logitech mouse si nu numai, toate au avut un inceput. ... Pacientul Zero Desi acum ar putea parea oarecum primitiv primul mouse, un obiect de artizanat, si-a facut treaba foarte bine devenind un model pentru generatiile de mousi ce aveau sa urmeze.
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
google-analytics.com