Cautare

1052 de rezultate pentru "oana turcu si sotul ei" (4.69 secunde)
Ieri seara, l-am revazut la televizor pe Liviu Turcu. ... Fara a comenta incercarile fostului agent DIE de a ne convinge cat de iubitor de tara este un fost spion care a fugit in SUA, nu putem sa nu sesizam ca dl Turcu apare la televizor in momente-cheie.
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau.
Week-end-ul trecut, familia Brancu-Turcu s-a bucurat de ultimele zile de vacanta inainte de a da startul unui nou sezon al emisiunilor pe care le modereaza.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
"Am profitat de vremea de primavara si am plecat impreuna cu Oana si Teddy intr-o scurta escapada la munte. ... Oana a fost la spa, unde a facut tratamente speciale, Teddy si cu mine am inotat in bazin.
Daca toata lumea il asteapta pe Mos Craciun cuminti, in Bucuresti, iata ca familia Brancu-Turcu s-a gandit ca ar putea fi o idee buna sa-l caute pe Mos Craciun la munte!
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
8 doamne au ales sa destainuie Huffington Post ce le-a impins sa isi insele sotii si cum aventurile le-au deschis ochii si le-au incurajat sa isi schimbe viata. ... Lipsa de atentie Am facut alegerea mai usoara in viata si m-am maritat cu barbatul acesta.
familist.ro informeaza Sotul meu a devenit homosexual - ce se mai poate face? Daca te gandesti la o solutie, o metoda de tratament”, ei bine, nu se mai poate face nimic!
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. Pasiunile Feliciei sunt lectura, scufundarile si spectacolele. ... Artista l-a cunoscut pe sotul ei intre doua repetitii: ... fluturele si floarea. - Cum v-a cucerit sotul dvs., regizorul Cristian Mihailescu ?
Am vorbit cu politiciana din partidul lui Ciolos care si-ar dori o lume fara proprietate privata. Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor:
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului: Cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renuntarii la proprietate / Am fi mai buni daca nu am avea proprietati si am trai in grupuri in loc de cupluri (Autor:
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Conducerea PNG-CD a dat ca sigura prezenta, saptamina viitoare, a lui Alex Stoenescu, iar in scurt timp spera sa reuseasca sa-l aduca si pe Liviu Turcu pentru a participa la o conferinta de presa si pentru a face citeva dezvaluiri.
515 impune pentru 2006 o taxa de mediu, cuprinsa intre un miliard si 50 miliarde lei pentru un numar de 26 de agenti economici care desfasoara anumite activitati cu impact semnificativ asupra mediului.
google-analytics.com