Cautare

19746 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.04 secunde)
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
Intr-un spirit profund balcanic, orice piata a unui produs sau serviciu are pe langa ea si o piata neagra, nelegala. ... Camataria, sau practica de a imprumuta bani cu o dobanda excesiva este raspandita in Romania.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google.
Sapte metode de ascultare a telefonului. ... Metodele folosite devin din ce in ce mai sofisticate, iar inchiderea telefonului sau scoaterea bateriei nu mai reprezinta o masura de siguranta in secretizare unei convorviri. Riscograma.ro a prezentat 7 metode de ascultare dar si de fentare a ascultarii convorbirilor telefonice.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Un pic de intimitate poate salva o relatie, daca suntem suficient de discreti cu datele noastre personale si nu le lasam la discretia partenerului.
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... Piata Presei Libere nr. 3-5, Cladirea City Gate, Turnul de Nord, et. ... RO427320 - Telekom Romania Mobile Communications S.A Splaiul Independentei nr.
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Tranzactiile bancare la distanta sunt din ce in ce mai cautate de craioveni. Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare.
google-analytics.com